"Вона бреше як дихає..." - Карл Волох

"Вона бреше як дихає..." - Карл Волох

В Юлі мене найбільше бісить навіть не те, що вона бреше як дихає, а те, що вона навіть не турбується надати своїй брехні вірогідного вигляду, ніби підкреслюючи демонстративну зневагу до адресатів. Подумайте самі, що це за формулювання: «Так, днями я отримала грошову компенсацію збитку, заподіяного політичними репресіями 2011-2014 років, від резидента США на стадії досудового врегулювання». Це який-такий резидент США визнав себе відповідальним за політичні репресії в Україні того періоду? Чи заради святої справи надання правдоподібності Юлиній декларації Янукович терміново змінив Ростов на Хьюстон? А як вам геніальна фраза Тимошенко про переваги американського правосуддя, коли вона лише в попередньому реченні вказала, що мова йде про «досудове врегулювання». Іншими словами, якщо ця історія не є вигадкою від першого до останнього слова, то вона означає, що «врегулювання» (вартістю в шість мільйонів баксів) відбулося без втручання суду.
Коротше кажучи, це відверта і цинічна брехня, котра мало що додає до попереднього образу політикині, але бісить надзвичайно. Якщо, безумовно, для вас самих брехня не є природним середовищем, як для Тимошенко.
АПД. А яка краса це американське врегулювання розміром у круглу суму в гривні...
АПД2 Єдиною метою цієї комбінації є обґрунтування в декларації видатків цієї пані, котрі в сотні разів перевищують її офіційні доходи.

Карл Волох