"ВОНА ПОВЕРНЕ СТАЛІНІЗМ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВОНА ПОВЕРНЕ СТАЛІНІЗМ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ну що, читачі, всі вже бачили дивовижний ролик, в якому мер міста Черкаси, представник партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко заявляє відвідувачам, що він шкодує що живе не за Сталіна, бо він би їх розстріляв? А от мені тут деталі розповіли – хто були ті відвідувачі, і за що мер-юлькан зібрався їх розстрілювати.

Розумієте, в Черкасах склалася вельми складна ситуація з транспортом. Ціни на маршрутки там – 4 грн, Києву – обзаздритися. Але. Для перевізників за таких цін бізнес втрачає всілякий сенс – пальне, запчастини та податки він сплачує з власної кишені. До цього мерія вже три роки не компенсує перевізникам перевезення пільговиків – у першу чергу ветеранів АТО.

І от мерія міста обрадувала перевізників новацією – відтепер вони муситимуть перевозити безкоштовно ще й школярів та пенсіонерів. Чому? Бо меру міста Черкаси Анатолію Бондаренку потрібні голоси виборців – пенсіонерів та громадян які мають дітей. Треба зауважити, у 2015 р. мер Бондаренко отримав з рук Юлії Тимошенко нагороду, за кращі досягнення у передвиборчих кампаніях 2014 р. – він тоді очолював передвиборчий штаб «Батьківщини» на Черкащині. Очевидно – хоче досягнень знову.

Звісно, перевізники на таке не погодилися.

Перевізники влаштували страйк. Мерія у відповідь заявила, що знайде інших перевізників – з інших міст. Перевізники з інших міст на такі умови проходити і працювати, звісно не схотіли. І тоді мер обдарував перевізників милістю і погодився з ними поговорити. Під час переговорів і пролунала оця фраза: «я жалкую що не живу при Сталіні – я б вас розстріляв».

Треба зазначити, що мер Бондаренко – людина не бідна. У Черкасах він володіє мережею тексі і газовими заправками. Здавалося – от і задобрював би виборців на свої кровні. Але – ні.

Задобрювати виборців мер Черкас хоче коштом перевізників – людей, які хочуть заробити собі на шмат хліба. А хто не згоден – «я б вас розстріляв». До речі, в своєму ФБ мер Бондаренко виправдався тим, ніби перевізники вимагали в нього компенсації за перевезення учасників АТО. Але вибачте, компенсувати перевізникам перевезення пільговиків, і учасників АТО в першу чергу – законний обов’язок місцевої влади. У даній ситуації як раз перевізники вимагають свого й належного, а мер поводиться як типовий свавільник.

Сталін і його режим для мера Бондаренка, явно ідеал. У ті часи було багато такого, що йому сподобалося б. Наприклад керуєш ти заводом який консерви випускає. А тобі, бах – рознарядка налагодити ще й виробництво гранат у бляшаних корпусах. Не справишся – значить паршивий ти директор, в ГУЛАГу тебе працювати навчать. Тому – витискатимеш з підлеглих останнє, нікуди підлеглі не дінуться. В часи сталінізму самостійно міняти роботу було також заборонено, за порушення цього правила садили – ця норма меру Бондаренку теж би сподобалася. Отак би з перевізниками…

Ви думаєте просто так, згаряча сказав мер Черкас перевізникам про «я б вас розстріляв»? Та нічого подібного. Це – попередження, мовляв, от виграє «Батьківщина» вибори і тоді буде вам казан березової каші – про бізнес свій тоді ви забудете як явище. Якщо вони зараз поводяться так – хтось сумнівається, що буде якось інакше якщо ВОНИ стануть владою?

Рознарядки на фірму на столи для дитячого садка. Рознарядки на фірму на комп’ютери для школи. Рознарядки для фірми на будівельні матеріали на лікарні. Все – перед виборами і все – за свої кровні. Забули вже?

Я вчора спостерігав як велика кількість підприємців включили режим «скривджена дитинка» з ревом і стуканням кулачком по підлозі – бо бачте у передвиборчий рік не прийняли податок на виведений капітал, який обов’язково зробить дірку в бюджеті. То всіх хто був збурений, я щиро вітаю – якщо не дай Боже «Батьківщина» прийде до влади, питання податку не виведений капітал буде вирішене остаточно – ви про нього навіть думати забудете. Мріятимете ви тоді про повернення часів Порошенка, замість розвинутого кучкізму з тяжінням до сталінізму, прихильність до якого юлькани демонструють зараз. Коменти юльканів під постами про заяву мера Черкас промовисто засвідчили, заганяти свої опонентів в катівні і затикати їм роти, вони готові вже зараз.

А ви чогось іншого хотіли від ЄДИНОЇ в незалежній Україні політсили, яка колись по суду заборонила себе критикувати?

«Ми не помилилися з кандидатом в мери міста Черкаси від «Батьківщини» і Анатолій Бондаренко реально починає оці іржаві застарілі механізми просто знищувати і будувати чіткі прозорі правила життя і роботи в місцевій раді і взагалі з місцевим бюджетом» - Юлія Тимошенко.

Інших коментарів щодо мера Черкас від Юлії Володимирівни не з’являлося.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко