"Вони не за цим до вас приходять, щоб знати правду" - Mason Lemberg

"Вони не за цим до вас приходять, щоб знати правду" - Mason Lemberg

Люди просили зробити цей комент окремим постом, чого ж не послухати добрих людей.

Суть про те, що не варто вести діалоги з згорівшими, хто намагається применшити проблеми сьогоднішньої влади або ігнорувати їх прикриваючись старими-добрими казками про поганого Пороха.

Нема сенсу в діалогах з ними на їхні всраті теми. Вони не за цим до вас приходять, щоб знати правду.

___________

"Шановні пані і панове, змушений вам дещо пояснити:

То є абсолютно марна справа спілкуватися з подібного роду півнями і щось їм доводити.

Ви маєте усвідомлювати, що півень прийшов сюди не для того щоб з'ясовувати правду, не для того щоб вести предметні діалоги з вами і розбиратись в фактах. Півень прийшов сюди, щоб отримати сатисфакцію, виправдання для себе

Він усвідомив щось до себе неприємне, що викликає якісь негативні емоції і апелює до його совісті/сумління (і це добре, бо в нього це ще є) і він намагається приглушити ці речі давно заїждженими, засмальцьованими бабінами від яких вже навіть йому ригати хочеться, але це його єдиний інструмент щоб зменшити біль чи не зауважувати неприємні речі.

Його поведінка - це приблизно та сама ситуація коли його жінку застукують на гарячому, а він намагається втішити себе, що ота Галька ота з сусіднього села, Свєтка розказувала що їй розказувала кума і та бачила таке саме в телевізорі і подумала про Гальку що вона теж зраджувала коли була молода. Розумієте?

Яке його блядське діло до якоїсь Гальки з сусіднього села, коли його дружина зраджує йому на його очах?

Але "Галька" - це для нього спосіб применшити свій біль чи намагатись ігнорувати проблему. Це типова поведінка дитини, яка не здатна нести відповідальність і вигадує що цукерки з'їв барабашка.

І тому що б ви йому там не розказували, що б не доводили, це для нього не має значення. Бо він і сам усвідомлює що "Галька" - це лиш прикриття його палаючої жопи.

Навіть навпаки: кожен діалог про "Гальку" замість діалогу про його дружину або про нього, дає йому полегшення і сатисфакцію, приглушення його анального болю.

Не робіть цього, нехай дорослішає, нехай залишається на одинці з проблемами дорослих людей і вирішує їх, а не ховається за вигадану Гальку чи бабарашку, які в усьому винуваті"