"ВОНИ ВСЕ ЩЕ НЕ РОЗУМІЮТЬ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВОНИ ВСЕ ЩЕ НЕ РОЗУМІЮТЬ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ще один почин за сьогодні. У 90 км від Києва біля Коростишева люди перекрили трасу Київ-Чоп на знак протестів проти підвищення тарифів. Почалося. Проте.

Просто розчулює плакат: "Володимире Олександровичу, що взагалі коїться? Ми нічого не розуміємо?"

Не розумієте? Зате я розумію. Коїться те, що людей розвели. Пошили в дурні. Обдурили. Показали їм казочку про дивовижного Голобородька і переконали що актор може бути гарним президентом, бо "він не з системи і красти не вміє". А люди і раді були повірити.

Бо людям був потрібен не ефективний президент, а чарівник, який пообіцяв їм, за них, у їхній країні, вирішити їхні проблеми. Як завжди, коли обіцяють багато халяви задарма - людей кинули. Зеленський - всього лише комік, задача якого вдавати "президента з народу". І це йому вдається все гірше. Його грубіянство та шовінізм уже лізуть з усіх шпарин. Не враховуючи інших залежностей.

Під маркою "гарного хлопця" Україна повернулася до попереднього стану олігархічної держави, якою вона була за Януковича. Це вже не просто очевидно - сліпим треба бути аби не бачити.

І лише натовпи людей, на кшталт тих, що вийшли перекривати шляхи, досі не можуть збагнути, що оце брутальне і шовіністичне створіння - ніяк не Голобородько з телевізора. І навіть не веселий актор зі стендап-шоу. Що він не чарівник, просто тому що чарівників не існує.

Саме тому у чинного президента все ще високий рейтинг, бо люди говорять "Ми нічого не розуміємо!" Бо треба розуміти. Треба прибирати коміка і повертати ефективного президента-реформатора.

Петра Порошенка.