"Вони знайшли один одного" - Олена Кудренко

"Вони знайшли один одного" - Олена Кудренко

Північнокорейські снаряди розривають стволи російської артилерії. Ваньки бідкаються, що якщо взяти п'ять снарядів з однаковим маркуванням, то кожен снаряд буде відрізнятися порохом, його вагою, матиме порушення герметизації та відсутність розміднювача.

Через що російська артилерія залишається без стволів, та боєприпаси демонструють аномальний розліт.

Вони знайшли один одного. Бінго. Росіяни мають всі шанси зайняти ту ж саму сходинку, що й північнокорейські їх друзі, щодо якості виготовленої техніки, або ж будь чого, якби не контрабанда іноземних комплектуючих. Для ідеальної формули треба закрити всі дірки щодо контрабанди, та не заважати корейцям утилізувати російську артилерію. Можливо, це було би весело.

* Орбан і кава - це, мабуть, буде новий мем, як зі спонсором нашого президента, Коломойським. Той факт, що Шольц запропонував Орбану піти попити каву під час голосування щодо України, є плюсиком на користь самої кави. Пийте каву, бажано мовчки, і не заважайте європейцям приймати виважені рішення - ось таке завуальоване побажання проросійському "лідеру".

До влади йдуть не завжди чисті та безгрішні претенденти, але по їх рішеннях чи не завжди помітно - є на них "папочка" в росіян, чи немає. На Орбана є, на Шольца мабуть немає. На Трампа є, на Байдена - нічого "такого", щоб... Тобто вся твоя історія - вступити в лайно, чи не вступити, бо росіяни саме в ньому полюбляють копирсатися. Там якийсь неймовірно сильний генетичний потяг до всього брудного.

* Щодо гранати в Мукачево. Не зловтішаюся. Але згадала кадри зі "Слуги народу" - ви ж, зелені, самі вчили так робити. Показали у політичному серіалі, з яким йшли на вибори, як треба стріляти в депутатів. Топталися на популістських образах в не дуже перебірливій свідомості ваших виборців, що "расстрєлять", відібрати та поділити - це ті прості рішення, які будуть популярні століттями, і на яких можна прекрасно заробити рейтинг.

Депутатам же, сподіваюсь, буде маленьке нагадування, що не можна мародерити місцеві бюджети під час війни. Навіть якщо ти в Мукачево. Тим більше якщо ти десь на Банковій.

Чи "это другоє?"

* Дрон неспішно покружляв над окопом. Снігу в нього насипало - хоч їж його. І в снігу лежать вони, тіла з наліпками російської армії. Мертві? Наче не ворушаться. Але ж дрон не дурачок якийсь. Був би НЕ українським - може був би дурачком. Коли підлітав, бачив, що ворушаться. Прикинулися мертвими, щоб не скидав вибухівку. Наче мертві бджоли, щоб їх... Бухі, неосвічені, недорозвинені бджоли, які прилетіли за чужим майном.

Завис та чекає. "Я вас, с...ки, на гарячому спіймаю". У одного "мертвого" наче пар з рота. Другий блимає оком. Третій сховав червоного носа в рукав, і потихеньку шмигає. Дєд Мороз на вахті.

"Є. Отримуйте", - покачав крилами український дрон та радісно скинув подаруночок... Сніг такий білий, треба ж його розмалювати барвами...

Пам'ятаєте, був якийсь радіоперехват СБУ, де російський диспетчер слухає звернення російських пілотів, що вони падають, і каже: "понял, вычерківаю"?

Ось таке відношення до росіян - "вычерківаю".

Вже 344,8 тисяч зайвого на цій святій землі мотлоху.