"Вовчі суди" - Віктор Бобиренко

"Вовчі суди" - Віктор Бобиренко

Уособленням кривосуддя, підлості і безпринципності судової системи в Україні є Обласний адміністративний суд Києва (ОАСК).
І голова цього суду – Павло Вовк.
Щоб ви знали – ніякий він не Вовк. Прізвище чувака було – Зонтов. Навіть не Парасолькін.
От не довіряю я чоловікам, які беруть прізвища дружин. Навіть щоб хижаками здаватись (Вибачте за недостатню гендерну чутливість).
В Української держави всередині країни (без масквічєй) є чотири типи ворогів:
1) Ворог ідеологічний. Нападає на все українське. Дратується від усього проєвропейського, романтично-майданного. Класичні приклади: Портнов, Бужанський, Лукаш. Такі, насправді – у меншості тут. Бо інші в Росії, або на неконтрольованій території в паханах. Насправді тут таких багато, відсотків 10-15ть. Але в ничку і на кухнях. Не публічно.
2) Ворог ідеологічний. Але прикритий під «Кримнаш»: це законспіровані голови резидентур, як Медведчук та Деркач. Ці не гроші відпрацьовують. Тут за ордени, по чесному. Таких ще менше.
3) Ідейні борці за грошові знаки. Це 80% ОПЗЖ, більшість суддівського корпусу, прокурорських. Для таких Україна – ширма, за якою вони творять свої дєлішкі. От Бойко і Льовочкін – із цієї когорти. А вишиванка чи косоворотка – для них - другорядне.
4) Ідейні борці за грошові знаки. Але іноді їм сниться дєдушкіна будьонівка, рускіє бєрьози і рєка Ока. Оце такий і Павло Вовк.
Бо чувак наче чисто за бабло.
Але: то декомунізацію відмінить. То Московський патріархат заборонить перейменовувати. То навіть до правописа додовбалися.
Бо рускій мір щемить їм.
А так, чисто порулювати за бабки.
То націоналізацію ПриватБанку відмінять. То Нсірова відмажуть.
А коли світ почув записи їх розмов – ми жахнулися від їх цинізму.
Але з усіх типів наших ворогів – це найнебезпечніші.
Тому-що, через створення самої системи – вони втягують до неї нових і нових людей.
Розбещують інших юристів.
Цинічно плюючи на правосуддя вони усім своїм виглядом показують – успішний не той хто чесний, не той, хто має репутацію.
Успішний – дерзкій, без тормозов. Основна парадигма в НЛП: управляєт самий гібкій.
І створюється каста. Замкнута каста. Де критерії відбору: корпоративна відданість, професійний цинізм і ставлення кланового вище за державне.
І це у них така порядність. Між собою вони думають, що вони порядні люди.
Ну це як у людоїдів: просто прийнято так – людей їсти і з бубнами танцювати.
Тут уся відмінність у тому, що у нас і у них різні критерії оцінювання того – що таке добре і що таке погано.
Ось сьогодні ЦПК видав інфу ще на одного молодого і перспективного суддю. Який у дусі ківалова/портнова/вовка.
Пане Зеленський, депутати, ви теж стежите за трешняком в Антикорсуді? Ні, тоді ми розкажемо як там продовжують строки розслідування у справі суддів ОАСК. Чесно, давненько не бачили чогось схожого. Ось як вовча зграя робить все, щоб суддя ВАКС Біцюк не встиг продовжити строки.
заявили вже 8 (!) відводів для слідчого судді Біцюка;
один адвокат намагався заявити відвід детективу, якого навіть немає у судовому засіданні;
залучили нового НЕЗРЯЧОГО адвоката, який каже, що підписав угоду з підзахисним лише вчора і тому йому необхідний час для ознайомлення з матеріалами. Йому треба два помічники - один буде зачитувати всі матеріали, а інший записувати нотатки;
підозрюваний суддя Аблов заявив клопотання, що хоче взяти участь особисто, але він в Одесі на ізоляції (його рідні нібито хворіють на сovid) і просить про відеоконференцію з будь-якого суду міста Одеси. Цікаво, як він як контактний хотів в будь-який суд піти?
адвокати кілька разів просили перерву у засіданні, зокрема, щоб попити каву.
Але всіх переплюнув суддя Санін (на фото). Він відмовився від БЕЗОПЛАТНОГО адвоката, якого йому призначили зранку. Каже, що той фізично не встигає ознайомитися із усіма томами. Тому Санін попросив призначити йому нового БЕЗОПЛАТНОГО адвоката на заміну, який зможе ознайомитися швидше. А ще каже, що його стан здоров'я дуже поганий, він перебуває на лікарняному, тому розцінює дії суду як катування.
А от майно судді Саніна (який просив про безоплатного адвоката) і його дружини, відповідно до декларації:
яхта Beneteau Oceanis 37;
катер Brig Eagle 645L;
Toyota Land Cruiser;
Mini Cooper;
причіп UMS BOAT;
квартира у Дніпрі на 177,6 кв.м.;
земельна ділянка в Козині під Києвом
270 тисяч доларів у готівці + 110 тисяч грн.


Слухайте, це справжнє знущання. Вовче кодло в усій красі. Ввімкніть хтось Зеленському трансляцію. Хай подивиться кого захищають його ж депутати.
Ми в одній країні – з різним світоглядом. І тут: або вони, або ми. Але вони весь час попереду. Тому що цинічно нам пропонують грати в шашки. А самі грають у чапаєва.
Або ми – або вони.