"ВПІЗНАЮ РОСІЙСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ВПІЗНАЮ РОСІЙСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Що вам сказати щодо натовпу молодиків на автобусах біля садиби Порошенка?

Серед політекспертів давно відомо - радник (і за сумісництвом головний політтехнолог) голови ОПУ Єрмака, Михайло Подоляк - великий шанувальник Москви і путінізму. Тож не дивно, що він заходився брати на озброєння московські методи.

Мені сильно різануло під серцем коли на акції ФОПів проти фіскалізації, з'явилася контр-акція за фіскалізацію (!), а потім по соцмережах пішли ролики з угашеними і тупими учасниками акції ФОПів. Один в один я бачив те саме у вигляді мітингів НАШИх на акціях російських лібералів у Росії - і після них.

Не менше мені не сподобалася хорове "Вони самі винні" знову таки, щодо акції ФОПів. Те саме було у Росії. Акція Немцова - а-а-а, він колишній віце-прем'єр і віце-спікер. Акція Навального - а-а-а, він колишній орагнізатор Русскава марша. Той - комуніст, той - білогвардієць. Одним словом не розібрати з ким російські ліберали воюють більше, з Пуйлом - чи одне з одним? Нас таке оминало. Раніше.

І от - будь ласка. Акції біля помешкання лідера опозиції, якому штарфами погрожував Зеленський у відосику. Спершу - смішне пікетування офісу ЄвроСолідарності - дітки які там стояли, геть не додумалися плакати українською написати. Потім - автобуси з "тітушнею" під садибою Порошенка, настільки недолугих, що про їхні плани дізналися з телеграм-груп, де вони вербували найманців. І відомий блогер Арестович - на розгоні інформації. Те саме свого часу було біля домівок Бориса Нємцова і Євгенії Чірікової. Аж до плакатів просто покинутих у смітниках і на асфальті після "акцій" - один в один.

Очевидно, всі перфоманси імені Подоляка завершилися сміхом і провалом - недаремно Арестович спершу захоплювався "бійками біля садиби Порошенка", а нині волає ніби Порошенко пікетував сам себе. Нічого дивного, від осіб, яких вистачило знущатися зі спалення хати Гонтаревої, чекати можна ще й не того. Єдине питання - а де ж натовпи "ветеранів у прострілених бронежилетах", якими нас лякали на День Незалежності? Де ж натовпи ненависників Порошенка? Чому набрали тітушню, при чому таку, яка сама усе розповіла прибічникам Порошенка, ще й плакати покидала просто на асфальті?

Тому що йолопи, чи тому що як і з "5 питаннями Зеленського", більшу частину суми виділеної на цей перфоманс, просто вкрали?

На майбутнє, політтехнолгам ЗЕ раджу врахувати таке. Аби застосовувати методи Путіна, треба мати в країні повноцінний пітунізм. А до цього полеттехнологім ЗЕ ще як до неба пішки. І вже хай повірять - в країні знайдуться люди, які не дозволять їм його встановити.

І так. Кращої реклами завтрашній акції Руху Опору Капітуляції - годі й вигадати. Дивіться інформацію на сторінках РОК.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко