"ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ СВІТУ — ПОВНА РЕФОРМА КРАЇНИ У РОЗПАЛ ВІЙНИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ" - Олег Пономар

"ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ СВІТУ — ПОВНА РЕФОРМА КРАЇНИ У РОЗПАЛ ВІЙНИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ" - Олег Пономар

Жодна країна Світу не робила того, що робить Україна протягом цих п'яти років, а саме — проводить комплексні реформи (економічні, військові, держуправління, дерегуляції бізнесу, деолігархізації, освітню, пенсійну, судову, ідеологічну, тощо), водночас витримуючи гарячу війну на сході й півдні країни та гібридну війну на інших фронтах (інформаційному, економічному, дипломат чому, тощо) на всій території країни.

Жодна країна Світу не досягала такого прогресу у проведенні комплексних реформ і не отримувала таких економічних результатів у подібній ситуації і за таких умов.

Жодна країна Світу. Ніколи в історії.

Ці п'ять років — це пік та епіцентр багатостолітньої війни України за незалежність від Московії. Лише в контексті багатостолітньої війни за незалежність ми маємо розглядати ці п'ять років. І вперше в історії Україна впритул підійшла до того, аби нарешті перемоги в цій війні і де-факто стати незалежною від Московії.

Ці два пункти — безпрецедентні реформи в умовах війни та пік багатостолітньої війни за незалежність — мають лунати з кожної праски, мікрохвильовки та розетки. Це має бути на всіх білбордах усіх українських міст усі ці п'ять років.

Люди такими є — їм треба пояснювати й нагадувати. Це дуже важливо.

Шкода, що мене не почули, коли я писав про це ще три роки тому.

Олег Пономар