"Врагу нє сдайотся..." - Віктор Бобиренко

"Врагу нє сдайотся..." - Віктор Бобиренко

Андрій Деркач, вичислений американцями як рускій развєдчік виліз із підпілля (мої інсайди кажуть що взагалі у кінці року кілька тижнів пробув на Росії) і тут же дав розгорнуте інтерв'ю проросійському виданню СТРАНА. Ua
Я думаю, що на Росії уважно пропрацювали ситуацію і підготували його.
Звучать нові смисли
Читати довго так я вам тільки деякі нюанси:
1) Деркач бадьоро доповів, що вже знову в строю і продовжує рити землю у пошуках міжнародної корупції і проявів зовнішнього управління.
От аж хочеться змахнути сльозу за таким патріотом України, який тільки-но із-за поребрика.
2) Деркач отримав команду відмазувати Дубінського і Коломойського (нових перспективних агентів впливу).
Так, він заявляє, що Дубінський до плівок дійсно не має жодного відношення.
Просто вів своє розслідування проти корупції Порошенка і Гонтарєвої. У Порошенка типу свої лобісти у США – от бідному хлопцю і прилетіло.
3) Деркач не топив за Трампа. Його розслідування співпало з інтересами Джуліані. Випадковий союз двох полум’яних борцунів з корупцією.
4) Проїхався по демократах. Республіканці – каже Деркач - говорять про економіку. А для демократів важливий експорт революцій і Майданів.
От має усіх за дурників. Я особисто був під сценою на Майдані, коли республіканець МакКейн виступав і показував солідарність з нами одразу після штурму Майдану 11 грудня 2013 року.
5) Проїхався по «неправильних» олігархах. Пінчук типу фінансує демократів і особисто фінансував Гіларі Клінтон.
Що йому було обіцяли бути смотрящім за Україною.
Оце ось явне палево – переносити російську (та і українську) системи управління на американців.
Ну це типу, якщо ми людоїди – і усі такі. Це можна говорити шарійовському електорату. А у Штатах ярлики на княженіє не видають.
6) Натякнув на іншого олігарха – Ахметова, що і він може бути причетним до санкцій. О-Боже?
І у Ахметова свої люди в Конгресі? Йой! Скоріше за все – це просто «прівєтік» Ахметову від рускіх братішек – типу у нас на тебе шось є, веди себе тихіше. А те, що у ФСБ на Ахметова шось є – так хто би сумнівався.
7) Ну і взагалі просто у стилі жовтої преси. Натякнув, що лідер Центру протидії корупції Віталій Шабунін і повірена у справах США в Україні Крістіна Квін – коханці.
Ось типу, звідки вуха.
Це ізюмінка, звичайно, для тіток з Барабашовського ринку, які саме так розуміють змови. О, ці звичаї часів Борджіа, Мазаріні і Талейрана – ви повернулися.
Але Деркач на мою думку спалився давно.
1) Це коли він нам, як дурникам – повторює, що записи йому принесли невідомі журналісти.
Ага. Записи невідомим журналістам би ніхто не дав.
Чи вони їх добули в бою?
Дають відомим. І безбашеним, в гарному розумінні. Ті, які це зроблять і за хвилинку слави, і за майбутнє в професії.
Так-що – в Москві нарізали і клеїли у фрази слова Байдена і Порошенка. Можливо, що і так-звані журналісти. Бо хіба в Москві є журналістика?
2) Скажи мені хто твій друг. А у Деркача прохоплюється: мій друг Андрій Портнов.
Я так думаю, що у нормальній країні Портнов тут же б зрозумів, що явка провалена, його СБУ вичислить і смикнув би на Росію через Мінськ.
А взагалі з таким щастям і на свободі – це лише у нас таке можливе. Бо в СБУ Іван Баканов – невідомо на сторожі чиїх інтересів стоїть.