«Вранішні зашквари» - Денис П'ятигорець

«Вранішні зашквари» - Денис П'ятигорець

Штош, котікі!

Після вранішніх новин руки так і тягнуться до нової рубрики «вранішні зашквари».

Не встигли ми оговтатись від Зе-жартів про зниження тарифів та нового головного розвідки з медаллю ФСБ, як у віконце постукали нові Зе-приколи, від яких все навкруги стає зеленим та бєзпєчальним.

Перший зашквар – камігаут нового головного Зе-СБУшника, який засекретив від громадян свою декларацію (дуже в контексті заяв Зеленського, що він та його команда максимально відкриті, на відміну від поганого Порошенка). Вчора Зе-Баканов заявив, що його дружина – громадянка РФ. І тепер головний прикол. Злощасний Семочко потрапив під приціл журналістів саме через те, що в нього дружина – громдянка РФ, а в нього самого величезні статки. А тут дружина з РФ є, але статки приховані – і все норм, ніяких запитань від журналістів-розслідувачів, активістів, антикорупціонерів, Нацдружин і т.д..
Уявляю, як десь бухає самбуку Семочко, читає це, давиться своїм бухлішком та з витаращаними очима кричить на свій IPad: «Бля, а шо, так можно било»?


Зашквар другий – дрібна помста. Пам’ятаєте, як головою адміністрації Президента Зеленський призначив Зе-Богдана? Тоді заступник Міністра юстиції написав запит до Зеленського, в якому наполягав, що Богдан не може бути призначений через те, що він був люстрований. Так от вчора Зеленський викресли Петухова зі складу міжнародної делегації, яка мала їхати до Гааги на конференцію.

Зашквар третій. Зеленський призначив на посаду керівника сумнозвісної ДУСі (Державного управління справами) колишнього КВНщика Сергія Борзова. І от яка сумулька спіткала Зе-Команду, яка, за їхніми словами, ретельно перевіряє всі кандидатури на предмет доброчесності перед призначенням. Виявляється, що Сергій Борзов був фігурантом скандалу, коли отримав від Державного управління справами в 2015 році БЕЗКОШТОВНО квартиру вартістю більше 10 млн. грн. площею 187,8 квадратних метрів. За словами самого Борзова – це не для нього, а для його батьків. Проти нього тоді навіть справу НАБУ порушило, а ціли Бігус робив розслідування. І, о диво, після призначення Борзова на посаду з інтеренту почали зникати матеріали про цей зашквар. Як повідомив сайт «Новинарня» - і до них зверталися із пропозицією видалити всі інформацію про скандал із Борзовим за гроші!

Юхуууууууу! КІНЕЦЬ ЕПОХИ БРЕХНІ!

Денис П'ятигорець