"Всього три місяці!!!" - Микола Ільїнов

"Всього три місяці!!!" - Микола Ільїнов

Те, що з расіян зробили бидло, яке можна запрограмувати на будь що, мені зрозуміло. Там спокійнесенько можна розказувати про те, що Заходу треба скасувати санкції для расії, та при цьому доводити, що санкції це тільки на користь. Все нормально, піпл схАває.

Навіщо робити бидло з українців мені не зрозуміло, але це відбувається все частіше. Я розумію, що можна помилятися, але вже треба триматися однієї позиції,  а то спочатку говорили, що готувалися до війни, ось навіть Данілов у всьому чорному ходив, а тепер, що не готувалися. Так готувалися чи ні? Я так і не зрозумів.

Ну ладно людей не попереджали, щоб ті не панікували (мається на увазі звичайних людей, незвичані звалили з Країни без паніки). А метал чого не вивезли з Маріуполя? Щоб не заіржавів від паніки? Зерно чого не вивозили? В кінці-кінців Мрію чого не врятували?

І ще, я не зрозумів, чому Україна втрачала би 7 млрд доларів щомісяця? Якщо би замість доріг на ці гроші будували захісні споруди та виготовляли зброю  і люди були би при роботі і податкі в бюджеті!!!  

Якщо подивитися на карту бойових дій то виходить, що за останні 2 місяці, ворог майже нічого нового не захопив, тобто, навіть в умовах війни Україні було достатньо всього три місяці, щоб підготуватися та зупинити ворога там, де була налагоджена оборона!

Всього три місяці!!!