"Всі питають, чому у тебе тепер такі постійні негативні прогнози і ненависть до Зе" - Богдан Буткевич

"Всі питають, чому у тебе тепер такі постійні негативні прогнози і ненависть до Зе" - Богдан Буткевич

Ну, прошу панів та панянок - просто 2 цитати цього ранку.

Перша - від Ярослав Железняк: "Зараз буде наша рубрика цікаві цифри та факти.

20 липня 2023: Президент говорить дуже правильну промову у своєму звернені:

«Музеї, культурні центри, символи, серіали – усе це важливо, але зараз інші пріоритети. Знаходьте позабюджетні кошти. Не державні".

 27 липня 2023: З посади Міністра культури звільняють пана Ткаченка через скандал з закупівлями серіалів.

Вчора я витягую всі проводки державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України»…. Спеціально дивлюсь з 27 липня, тобто після вже промови Президента і звільнення Міністра….

Знаєте на яку суму було зроблено оплат на закупівлю саме серіалів з 27 липня по сьогодні?

На 248,4 млн грн 

Ще раз вже після заяви Президента та звільнення міністра - сукупно платежів пройшло від ДП за послуги виробництва різних серіалів на 248,4 млн грн…бюджетних грошей 

P.S. На фірми Колюбаєва, (дружок єрмака, на якого переписують віджаті активи медведчука та столара) до речі, пішло 14,3 млн, якщо що )".

Отже, 6,7 млн доларів витрачено російськомовною помийкою ОП - на низькопробне лайно, для заробітку своєї інфошушери. Скільки там дронів можна зробити за таку суму? А, містер любитель потриндіти про дрони - поки твоє оточення на цих дронах краде мільярди через Держспецзв'язку?

І цитата номер 2. Командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський. Той самий, хто командував наступом на Запоріжжі і якого ОП хоче зробити цапом-відбувайлом.

Отже: "На початку контрнаступу дуже багато всі говорили. Під час ведення наступальних дій теж всі говорили і продовжують говорити. А наше діло — воювати і виконувати відповідні завдання".

Цікаво - хто ж у нас кожен день триндів про контрнаступ? Чиї люди на чийому марафоні роздули гігантську інфобульбашку, заручником якої стала й армія, й все суспільство?

Ну, й на тлі огидного й дрібного спектаклю Зе і ко із зпихування відповідальності за посилення мобілізації на військових і Залужного все це виглядає досить переконливо. Промовисто. Як вишенька. Тільки не на тортику.

А на величезній, смердючій та шкідливій для країни купі лайна.

Під назвою: "Влада Володимира Зеленського".