"Всі притомні розуміють, що новий Майдан наразі майже невірогідний..." - Карл Волох

"Всі притомні розуміють, що новий Майдан наразі майже невірогідний..." - Карл Волох

З простої причини: люди, котрі скидають в Україні зіпсутих президентів є, так співпало, тими самими, для кого «Україна - понад усе». І ризикувати її долею під час збройного протистояння з ворогом вони не будуть - ані через крадійство влади, ані через кумівство, ані через некомпетентність. Хіба що влада зовсім збожеволіє й вирішить сама атакувати своїх головних захисників і рятівників - Залужного з командою. З цього приводу пасіонарна частина суспільства є дуже недвозначною.

Але є ще одна причина, з якої новий Майдан наразі не є можливим. Бо для нього потрібні дві сторони - протестувальники - і віддані владі силовики, іншими словами, Беркут.

Вова, хто протистоятиме з твого боку десяткам тисяч розлючених протестувальників - Нацгвардія? Патрульна поліція? Не сміши. Вони в ліпшому (для тебе) випадку знімуть шоломи й підуть додому. А в іншому - стануть поруч із нами.

Тому, заспокойся й спробуй не робити зовсім уже повної хуйні. Тоді спокійно дотягнеш до післявоєнних виборів і спокійно ж відправишся у найкомфортнішу камеру (доплата 12 тисяч гривень на місяць) очікувати суду за всю кривду, котру ти заподіяв цій країні