"Все будет Украина!" - Иван Лютый

"Все будет Украина!" - Иван Лютый

У верхніх ешелонах влади побутує сепаратизм і панує колабораціонізм.

Зеленський заявив, що навколо мови ніхто об'єднуватись не буде.

Це тіло на посаді президента України так нічого й не зрозуміло. Мова нас вже об'єднала, і це не йому вирішувати. Я це заявляю з усією відповідальністю, як російськомовний.

Так само, як іврит об‘єднав усіх людей єврейського походження та різної побутової мови, коли вони захотіли стати ізраїльтянами, українська об‘єднала усіх нас, хто є представниками політичної української нації. Шмаркля - чужинець в Україні. Він не знає української історії і ненавидить усе українське. Бо досі російська кінокомпанія "Грин Филмс", яку заснував Зеленський та його найближче оточення, не припиняла свою діяльність, і наразі планує наростити свої прибутки. Компанія пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

Якщоб Зеленській був патріотом України, він знімав би фільми подібні українській сазі "І були люди", де розкривається вся сутність північного сусіда. Де яскраво прослідковується, як відбувалася русифікація і де "братні обійми" перетворюються в борцівський кидок і далі йде удушаючий прийом. З такими "братами" і ворогів не потрібно.

Свого часу Путін, щоб Порох не зміг продати свою Ліпецьку фабрику, наклав на неї арешт - а потім пропагандисти піднімали увесь час гвалт, що у Пороха бізнес на крові. Зеленський, у якого увесь бізнес на Росії і хатинка в Криму, такої долі не хоче, тому буде робити усе, що йому накаже Кремль. Натомість Кремль додатково профінансує його фільми.

І що заявляє найвеличніший політик в світі?! Якщо не будемо говорити з Путіним, то не зможемо повернути всі наші території, - Зеленський.

На скільки можна зрозуміти, діалог з Кремлем підтримується на постійній основі, бо іншого логічного пояснення, чому і як зелена пошесть так філігранно і методично довела усі державні підприємства до багатомільярдної збитковості, що на користь тільки ворогові, в мене не має. Ті самі підприємства, які кляті бариги надзусиллями вивели у плюс, після господарників Яника і ко.

Відповідь одна. Розкриваються двері для платформи за смерть. Все домовлено ще в Омані, одні зашквари змінюють інші і так по колу. Маючи голову на плечах, похапки, такої відвертої капітуляції не роблять.

Крок за кроком зелена сарана нищить Україну:
- Укроборонпром - з прибуткового перетворила в збитковий;
- Укрзалізниця - дихає на ладан;
- Укрнафтогаз - з прибуткового перетворила в збитковий;
- Энергоатом - з прибуткового перетворила в збитковий;
- Укрексімбанк - дихає на ладан;
- Пенсійний фонд - тут все зрозуміло, навіщо платити податки, якщо прем'єр-міністр висловлює сумнів у існуванні пенсійного фонду через 10 років. Просто нагадаю, що Порошенко мав намір запровадити 13-ту щорічну пенсію.
- Зелений покидьок на вимогу ворога, або по своїй дурості припиняє фінансування ЗСУ, зупинив завершення розробки й впровадження ракет, знищує і паплюжить розвідку, розпустив снайперів, скоротив артилерію та танкові частини й т.д. Тобто знищення ЗСУ йде в авральному режимі, а грошей в бюджеті всеодно катма.

Знаєте, це як в кінці 80-х, на початку 90-х в Україні існувала злодійська схема. "Чуваки" гастролювали по селам і коли починалася "Рабиня Ізаура", усі сусіди набивалися в одну хату в кого був телевізор, і допоки вони там усі охали-ахали, "чуваки" грабували будинки цілими вулицями.

Так ось, Зеленський така ж "Ізаура", яку возять по країні, показують тупакам, а тим часом "чуваки" грабують Україну.

Вони ладні здати Україну, як склотару в прийомний пункт, аби не свідомі українці, які об'єдналися навколо Мови, Віри, Армії.

Далі буде....

P.S. Все буде Україна! Я дізнавався... Слава Україні!

Ivan Luti II