"Все будет Украина!" - Иван Лютый

"Все будет Украина!" - Иван Лютый

Новорічне.
Що ми маємо на сьогоднішній день?
МІ6 попереджало Зеленського про витік інформації з ОПи по справі вагнерівців. Bellingcat вже знімає документальний фільм про злив справи вагнерівців. Порох заявив, що він особисто санкціонував цю спецоперацію. І поки Зеленський стверджує, що операції не було, цієї інформації вже достатньо для еміграції великої частини верхівки теперішнього керівництва держави, коли зміниться влада. Саме тому зараз ненароком підіймать розмови за другий його термін. Але Зеленський десь на підсвідомому рівні зрозумів, що йому тепер вірять лише п'ятирічні діти, звідси й формат привітання.
Ви подивіться, Арахамія на Новий рік полетів в Занзібар, Корнієнко - у Єгипет, Верещук - на курорти Західної України. А їх йобнуті виборці сидять вдома, жруть олівьєшку під обдертою штучною ялинкою, ридають над новими платіжками за газ, опалення, електрику та воду і криють хуями найвеличнішого.
Тепер стало відомо чого не вистачало зелефанам:
- зменьшення субсидій;
- скасування пільгового тарифу на електроенергію;
- підвищення ціни на газ;
- нового рецепту борщу без м'яса.
Так тонко, як Зеленський відчуває своїх виборців, не відчуває ніхто. Ці прості речі допоможуть людям по справжньому пізнати вислів "хоч посміємось". Бо у реальному житті виявилося, що ціни на комуналку залежать від міжнародних ринків енергоносіїв та домовленостей місцевих олігархів, а місцеві "чудотворці" на них впливу не мають, від слова зовсім. Маю надію, що до когось то дійшло, що "святий-чудотворець", "фокусник" або "чарівник" вибраний в органи влади це зникла готівка у ваших кишенях, а іноді навіть нижньої білизни. Якщо не доходить через голову, значить дійде через сраку -- це головне правило життя. Але це вже їх складності.
В свою чергу хочу привітати усіх свідомих й притомних з новим роком і побажати в рік сталевого бика: сталевого здоров'я, сталевого кохання, сталевої рішучості в досягнені вашої особистої мети.
Поки Ви наливаєте у чарки, пам'ятайте, що у цей час десь на орбіті лаптеногі кацманавти шукають дірки на МКС, намагаючісь зупинити витік повітря, а "потєрявший нюх" приписує собі чужі заслуги перед дітьми. Щоб у Гундяя кури не доїлись, а в наших ворогів пір'я у горлі поросло!
P.S. Все буде Україна! Я дізнавався... Слава Україні!