"Все будет Украина!" - Иван Лютый

"Все будет Украина!" - Иван Лютый

Лютi новини:

1. Про мову.

"Повернення до розгляду мовного закону "слуги" Бужанського це чергова атака на українську мову та спроба відволікти увагу суспільства від економічних провалів влади",- Микола Княжицький.

А Ви пам'ятаєте, що до 2006 року в кінотеатрах не було української? Україна просто показувала російський дубляж з Московії. Речі, які зараз нам здаються звичними, з'явилися лише в 2006 році (спершу з квотами). А "Тачки" - один з перших мультфільмів, що вийшов з українським дубляжем.

Русскіє кажуть Колобок, а не Кругобок, розставляють крапки над і, печуть сирники з творога, святкують вербну недiлю та "стирают в прачечной", бо українську мову придумав австрійський генштаб. Русскіє це компот з Чудь, Лівь, Водь, Ямь, Чухна, Вєсь, Пєрьм, Мурома, Мордва, Мокша, Мещера, Чєрєміси, Югра, Пєчора, Карєль, Зирянь, Єрза, Самоядь. Доречi, слово компот теж не русскоє.

Цi дикуни, не мали жодних законів, звичаїв, ані звичайної моралі. Жили в землянках, їли сире м'ясо і рибу, не знали рільництва. Крім того не гидували посмакувати одне одним. Оті що називаються Самоядь (самоїди, тобто людожери, канібали) це була збірна назва всіх народів угро-фінської групи. Саме за канібалізм цивілізовані греки називали предків сучасних к@ц@пів андрофагами. Андрофаг - це людожер грецькою. Тисячі років еволюціі пройшли повз них, вони і зараз тіки так в містах живуть. На захід від тих Угро-фінів жили предки теперішніх Білорусів та Литовців. На сумежних землях вони змішувалися з Угро-фінамі і розчинялися без сліду в угро-фінському морі.

З появою Російської Імперії на території сучасної України почалася масштабна примусова асиміляція i тривала вона допоки не згинув совок. За цi майже 300 рокiв було введено захмарну кiлькiсть заборон до вживання української мови. Примусова асиміляція - це зтертя генетичного коду. Головний чинник генетичного коду - це мова. Мова - це ідентифікація нації.

I ось пiсля 5-ти рокiв вiдродження мови, "народнi слуги" взялися за старе. Хай йому грець, муляє їм одне мiсце, хоч кіл на голові теши.

2. В мене є Мрія і це комерційна пропозиція. Зеленський — завжди в Епіцентрі подій.

З Мрією і Хатіко Зеленським не все так однозначно.
Як з'ясувалося сертифікат на ці маски і костюми який "Епіцентр" розмістив у себе на сайті, вдаваний. Фактично Зеленський під телекамери зустрічав контрафакт і контрабанду для реалізації в Епіцентрі Гареги. Доставку вантажу для Епіцентру під камери зробив би і Янукович. Але Герезi це обійшлося б у 50 + 1% акцій його бiзнесу. Але наш нинішній - не такий!
Він зробив це безкоштовно. Що з дурника взяти. Особливої вишуканістi ситуації з Епіцентром і Хатiко додає той факт, що Епіцентр вiльно себе почуває в окупованому Криму і Донецьку (Новацентр і Галактика, відповідно). Податки в бюджет агресора і окупанта, ну і прутень на санкції - це дрібниця. Головне, що не барига і не липецька фабрика.

Знаю мене читають прихильники Зеленського. В мене до вас питання. Є бодай щось, в чому вами обрана влада не обісралась за увесь час каденції? Що небудь, що можна підняти на знамена і пишатись зробленим? За майже рік, ну? Має ж бути бодай що небудь, бо я не знаходжу.

3. Якщо у вас горить від кастрюлі у вчительки, вітаю, вас вз*їбала ruso turisto.

За вчительку історії буду рвать любого, як тільки зможу. Не дивлячись на стать, вік, релігійну приналежність та процентне співвідношення на аватарці.
Обгрунтування:
- це чи не єдина з вчителів, яка прямо називає російську агресію - агресією, російську окупацію - окупацією;
- вона дає зрозуміти що росія хитрий, підлий, цинічний ворог, а не несе в бошки про "брацкій народ і політіков".
Тепер щодо кастрюль. Це урок ІСТОРІЇ. I це було. Нагадать той день, коли з предметами кухонного реманенту вий шли як прості люди,різного віку, так і політики, чим ще більше привернули увагу світової спільноти до диктаторських законів 16-го січня. І вчитель наглядно продемонструвала:
- що любі методи, які діють - підходять;
- що не треба стидатись того, чим можна і треба пишатись.
Так, кастрюлями в тому разі. Це частина подій, яка змінила хід подій, і не потрiбно потурати росiйским наративам, відхрещуючись, або сором'язливо відвертаючи очі. Треба памятати ВСЕ. Треба пишатись УСІМ що мало пряме відношення до Революції Гідності.

4. Сядуть усi.

Вятрович просто красунчик. Суд задовольнив скаргу Вятровича і зобов'язав СБУ зареєструвати провадження щодо Кучми та Єрмака стосовно їхньої державної зради. Крапля камінь точить. Все це дорозслідується після зміни влади.

P.S. Все буде Україна! Я дізнавався ... Слава Україні!

Ivan Luti II