"Все іде, як мусить іти..., але" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Все іде, як мусить іти..., але" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Прийшов привіт всім тим, хто скиглив "Після розмови Байден-Путін з бюджету США зникли санкції проти Північного потоку - нас зливають!"

Нова голова МЗС Німеччини Анналена Бербок повідомила, що "Північний потік-2" не може бути запущений через невідповідність вимогам європейського енергетичного законодавства. Існуюча коаліційна угода передбачає, що до енергетичних проектів треба застосовувати європейське право. І не інакше.

Прозоріше - нема куди. Я просто нагадаю, що уряд Німеччини уже несподівано відкрив (через півроку розмов щодо сертифікації ПВ-2) що ПВ-2 мусить належати німецькій фірмі і таким чином запустив Газпром все оформлювати по другому колу. А ще до того, в німецькій пресі відкрито говорили, що ПВ-2 запрацює лише тоді коли Газпром продасть його європейським фірмам. От і відповідь.

Щоразу коли виникатиме бажання заскавулити "Нас зливають", нагадуйте собі, що Талейран, Піпер і Меттерніх були європейцями, що країни Європи з от такою Росією живуть останні 700 років, і що рівень впливу нинішньої путінської РФ і поруч не лежав з часами Катерини ІІ і Сталіна. Все іде, як мусить іти, і Європа не зобов'язана повідомляти нам про свої плани.