Все має чіткі причини і чіткі наслідки...

Все має чіткі причини і чіткі наслідки...

Коли в 2019 році військові у Львові спіймали Вову і сказали йому, що він планокур і цьому є свідки, Вова не заперечив, не в вдарив себе в груди, що в житті не пробував. Він лише почав дригатися, викручуватися, кричати "Слава Україні, хлопці!", а потім втік.

Зараз вже ніби і не модно згадувати такий фактік із життя нашого рятівника і лідора. Адже "він змінився". Та ні, він просто перестав з'являтися на публіці в образі Добкіна-молодшого. А не згадувати таке - це йти проти правди.

Бо наркозалежний це слабка воля, гнила мораль, брехливість і все те, що ми потім побачили, коли його обрали. Як він здавав аналізи в клініці російського ГРУшника Пальчевського (актор серіалу в білому халаті просто нахилявся над його рукою), так само потім перед вторгненням він створював шоу для обманутого суспільства.

А потім попередження глави ЦРУ цей чувачок взагалі викинув через плече. Навіть на всякий випадок не передав отриману інформацію від іноземної супер-спецслужби нашим військовим, щоб вони могли розставити пастку для російського десанту у Гостомелі і захопити сотні рускіх у полон.

І сталися Гостомель, Буча, Ірпінь. Стався Південь і Маріуполь.

Десятки тисяч людей загинули.

А потім цей чувачок приїхав у звільнену Бучу з руками в кишенях і посмішкою на обличчі і заявив, що Київщину деокупував він.

Все має чіткі причини і чіткі наслідки.

ЗМІ захоплені підсанкційним Коломойським і Пінчуком, у якого в 2019 році раптом відновилися поставки його труб у рашку. Злочинці і зрадники захопили наше медіа-поле. І втюхують нам своїх підконтрольних промокашок. І ще не раз втюхають.

Доки ця ситуація не буде змінена.

"Здав аналізи" рускім.

А рускіє кивнули українцям, що він не наркоман.

А "українські" ЗМІ зробили вигляд, що повірили рускім

А потім біля Вовіка виявилася приставленою нєкто Левченко, яка не пройшла перевірку СБУ, і нєкто громадянин РФ Гогілашвілі, який був помічником російських депутатів. А всі вони разом були активними учаснимами такого собі проекту по підтримці наркозалежних "Центр здоровой молодьожи", організації, яка під виглядом допомоги наркозалежним, була створена ФСБ, як організація прикриття для проникнення в закордонні кола.

І от Левченко з Гогілашвілі керували українським представництвом цієї організації до 2019 року.

А після 2019 сиділи в кабінеті президента і жили під одним дахом з главою ГУР і впливали на прийняття рішень.

А ще Деркач. А ще Наумов, Кулініч і Баканов. А ще Єрмак і Демченко.

І хтось відвів 4-у бригаду НГУ з Гостомеля за 3 тижні перед вторгненням... Всю артилерію з Київщини... Послабив кримський напрямок... Скасував ракетну програму, щоб потім кричати "зокрийте небо" і звинувачувати наших союзників.

Джон Сміт