"Все погано із професором балтології" - Олексій Петров

"Все погано із професором балтології" - Олексій Петров

Я цього не знав, а тепер знаю. (І фіг же тепер з голови це випиляєш).

Так ось! Аказуєцца, у Льохі Арестовича дві субособистості. Не радуйтесь, що усього дві. Це основні. Вчитель та щось там казармєне, нехай буде солдафон. Скільки ще запасних, невідомо. Навіть не уявляю кількість та різноманітність масок. Хоча. Хто сказав, що основних всього дві? Там же ще льотчики, розвідники, жіноча перука та макіяж.

І якась з цих особистостей викликала Віталія Портнікова на публічні дебати стосовно нашої ідентичності. Льошиним субособистостям терміново потрібен «мікрофон», бо є що сказати з цього приводу. Але, чого він вирішив, що країні цікаво, що нагородять його субособистості, я не знаю.

- Доктор. Меня все игнорируют.

- Следующий…

От зараз полковник розвідувальної авіації, Хлестаков Чингачгук Віссаріонич зело образиться!

Якщо ви не в курсі, то полковник кінної розвідувальної авіації, Хлестаков Чингачгук Віссаріонич наче змирився з тим, що Віталій Портніков не опустився до рівня його філософського плінтуса. Але тепер він пропонує дебати… патріотам. (Сподіваюсь, що не ракетам). Каже давайте, давайте… або зберіть команду, або давайте усі скопом, я чекаю на вас! Заболтаю до ґикавки.

Так все погано із професором балтології? З якого переляку він вирішив, що патріотам України, які зараз або в ЗСУ, або для ЗСУ, цікаво витратити декілька годин на так звані дебати із десятком його субособистостей? Краще поспати. Сон зараз на вагу золота…

p.s. Може нехай з Марʼяною болтають?