"Все, що потрібно знати про владу в Україні" - Віктор Бобиренко

"Все, що потрібно знати про владу в Україні" - Віктор Бобиренко

Про прокурорських:
Вони насправді досі думають, що хазяї життя.
Ось у Тернополі новопризначений обласний прокурор Микола Петришин тільки но був представлений колективу - почав виставлятися, а потім після кількох стаканів вимагав клятв вірності і заявляв, що тих, хто буде неслухом, буде «еб*ть, как тупых свиней». Це дослівна цитата. Як кажуть, що у тверезого на умі, то у п’яного на язиці.
Місяцем раніше колишній прокурор Грищенко, нині очільник Сумської області – п’яним хотів постріляти тих, хто сумнівався в його авторитетності.
А авторитету у нього немає. Тому-що такого хапатєльного рефлекса, як у нього, не бачили з часів Щербаня. Але Щербаня боялися. А з цього ржуть навіть коли він з пістолетом.
Тут вчора ще буксувала Венедіктова, не хотіла підписувати клопотання про арешт Слуги Юрченка, якого підозрюють у хабарі.
Але, ось що потрібно знати. Якщо на них наїзжати у публічній площині – вони дають заднього.
І ось - коли десяток свідків заявило про Петришина – його швидко звільнили. Ібо нєфіг бухать, якщо в п’янці буйний.
Після виборів звільнять і Грищенка, хоча результат для слуг в Сумській області буде чи не найкращий в Україні. Але дірку для орденів на кітєля за перемогу там свердлять інші люди. А там просто розкладєц так дивно склався.
І головне. Заднього під тиском дала і Венедіктова. І поінформовані люди кажуть, що Юрченка таки поюзають. І зроблять з цього інформпривід: Зеленський – новий Лі Куан Ю – він саджає друзів-корумпантів. Ага – тема рівно до виборів.
Що треба знати про мера Кернеса:
Чувак всю дорогу кричав, що він афігєнний і розбудував у Харкові медицину європейського рівня. А коли йому поплохєло від Ковід19 – звалив лікуватись в Німеччину. А прості харків’яни хай лікуються дома.
Це звичайно відверне від нього якусь кількість думаючого електорату. Але того, що залишиться – вистачить з головою, щоб залишитись мером.
Що треба знати про слуг загалом:
Міністра Степанова відрядили тягти список в Одеську обласну раду на місцеві вибори.
Ясно, що він в Одесу депутатствувати не поїде. Але розрахунок на наївну частину електорату. Вони ж і досі людей вважають за лохів.
Рішення, єслішо, приймав особисто Зеленський. І це все, що треба знати про те, що Янелох думає про одеситів.
Цирк і підлість – їх принципи.

Віктор Бобиренко