"Все в ім'я людини" - Тарас Чорновіл

"Все в ім'я людини" - Тарас Чорновіл

Щойно на 5-му каналі один розумний економіст сказаву, що в нас більше політологією займатися не потрібно. Досить прочитати пару інтерв'ю олігарха Коломойського й вам стане зрозуміло, що буде робити преЗедент та куди розвертатиме країну.

Мова йшлп про сьогоднішнє перше в житті Зєлєнського засідання РНБО. Ну ви ж в курсі, що війна вже закінчилася, РФія повернула нам усіх полонених, моряків, політв'язнів, ніхто й ніде більше не стріляє й загроз жодних не залишилося. Є тільки одна проблема - це небезпека введення ринку електроенергії, закон про який уже давніше остаточно ухвалила Рада, а сам він цього літа набуває чинності. Але ринковий механізм дуже неприємний для феросплавного виробництва Коломойського. Там енергоресурси займають понад половину вартості кінцевого продукту. Досі бізнес Коломойського працював на пільгових основах, які визначалися попереднім доринковим законодавством. І всі ми скидалися на черговий мільярд для Бєні. А тут - доведеться ж платити повну вартість...

І Зєлєнський терміново скликав засідання РНБО з енергетичних питань. Отак у нас оперативно працює влада. Все в ім'я людини. І ми всі дуже добре знаємо ім'я цієї людини.

Тарас Чорновіл