"Все як завжди..." - Володимир Запорізький

"Все як завжди..." - Володимир Запорізький

Вчора розгорілася дискусія стосовно нового комбрига, багато хто вважає, що він бойовий офіцер з досвідом, хоча останні записи в послужному списку так собі...

Не стверджую і не заперечую, він як і всі продукт нині діючої системи управління ЗСУ, їх структури і цих бездумних ротацій керівного складу починаючи від того моменту коли так званий верховний ГК як серч зніс все командування, бо дехто йому рейтинг псував.

Просто запам'ятайте головну Істину, нині діючий політичний режим бореться за перемогу на наступних виборах, а не за перемогу у війні.

Звідти і всі його дії.

Ситуація на Донбасі просто Катастрофічна!

І заміні одного комбрига на іншого, це просто димова завіса для несвідомого населення, діючий режим "роботу" свою показує.

Все як завжди, окозамилювання, замість реальних дій по зміцненню сил оборони на цій ділянці фронту.

До того ж кожному комбригу потрібен час для ознайомлення зі станом справ в його новій бригаді і на це потрібен час якого не має, бо фронт просто тріщить по всім швам.

А тріщить цей фронт по причині того, що так звана Ставка ВГК просто порожнє місце, допоміжний орган для бойової пропаганди на марафоні і на перебіг бойових дій ця Ставка не здатна впливати, та і не збирається це робити.

Оборонних споруд не має взагалі Ніде, хоча десятки мільярдів під них вкрали.

Ну назвіть мені хоч одну країну де так безкарно будуть розгулювати мародери, не має таких аналогів в світі, Не має і все!

Або в серпні місяці МОУ поставило до війська аж 50 дронів!!!

Зараз це МОУ збирається ліквідувати агенство оборонних закупівель (АОЗ), бо керівник виявився не зовсім толерантним до ОПи і займається своїми справами - за зброю дбає для війська.

А ОПу припадки б'ють, що гроші мимо їх каси проходять, тому і вирішили АОЗ тупо ліквідувати, хоча це вимога країн НАТО, але ці зелені покидьки заради грошей здатні на любу дію, ненажерливі вони як якась Істота.

І саме ви цю істоту вибрали і на щось сподіваєтеся.

Плювати вони хотіли на країну і на вас всіх разом взятих, у них свої інтереси, що не мають нічого спільного з інтересами країни.

Вітаю вас ще раз, ви зробили нас всіх разом.

І ще раз за 72-гу бригаду.

Цей напрямок потребує негайного підсилення силами і засобами, але наші резерви зайняти піарними акціями на Курщині.

А по телевізору вам обіцяють обгризений план перемоги від Зеленського презентувати, де цей актор і де план, просто країна суцільного божевілля і багатьох це влаштовує.

Навернуть нас всіх мідним тазом по голові ваші очільники і скажуть, що так і було.

Просто суцільний фільм жахів йде щодня.

І на завершення як завжди про будинок розпусти.

І повій, і керівництво, і сам будинок потрібно знести до чортової матері, в законний спосіб звичайно.

Маю дуже обмежені технічні можливості для написання, тому коротко як зміг написав про головне.

Воююємо і далі на всіх фронтах.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Героям Слава!