"Все ж таки цікаво спостерігати за тим, що пише ЗЕботва" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Все ж таки цікаво спостерігати за тим, що пише ЗЕботва" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Аналізуючи їхню писанину, зразу розумієш які плани плекають у глибинах ОПУ.

До самого 24 лютого всі ці дивовижні люди писали що ніякого російського вторгнення не буде, що то кляте НАТО на чолі з США нагнітає чутки про можливість війни аби зламати економіку України і примусити нас до Мінських угод, "підписаних Порошенком" (насправді ніколи в житті Порошенко їх не підписував).

Результат? Вторгнення сталося, опір чинить армія реформована Порошенком, стало очевидно що підписані від України пенсіонером Кучмою Мінські угоди були 8 роками передишки перед повномасштабним вторгненням. Українці ці 8 років благополучно пролюбили - 5 років проводили реформи, після чого 3 роки гробили те що робилося в попередні 5. Тому й мусимо зараз благати про допомогу Захід.

ЗЕботва після вторгнення стрімко з України відвалила за бугор і звідти почала писати про "найвпливовішого боневтіка". В той самий час Порошенко закуповував для ЗСУ та ТРО броніки та кулемети, а порохоботи масово пішли на фронт.

Що пише ЗНботва зараз? Що вторгнення знову таки сталося через клятих Байдена та НАТО (певно тому, що надали Україні вчасно Джавеліни, Нлоу та Стінгери). Що важкої зброї Україні ніхто більше не дасть. Що ніякого контрнаступу влітку не буде. І не забувають додати висновок: "Віримо в ЗСУ". У що після таких заяв вірити мають самі ЗСУ, гадаю очевидно. На наше щастя - не вірять.

Бо у всі часі такі заяви провладних лідерів думок називалися "сіянням панічних чуток спред військових". Ніні бойовий дух українського війська підривають прибічники діючої української влади... Правда цікаво? А тут ще Арестович з заявками про "маленьку українську культуру"...

Мені кортить запитати ЗЕботву - їй не страшно? Ну от я навіть уявляти не хочу, я знаю що Україні невдовзі нададуть важку зброю і ЗСУ піде в контрнаступ на ослабленого в постійних атаках ворога. Що вони заспівають тоді?

Хоча, я знаю що. Вони заявлять, що ситупція була критична. Все висіло на волосині. Все сипалося. Але "найвпливовіший боневтік" вийшов, героїчно записав відосик - і Україну було врятовано.

Чи не тому вони зараз почали розганяюти тезу "контрнаступу не буде"?