"Взагалі, це якийсь сюр!" - Павло Вернівский

"Взагалі, це якийсь сюр!" - Павло Вернівский

Не володію всією картиною, але підозрюю, що в Авдіївці повторюється та сама ситуація, що і в Бахмуті.

Ми програємо цю битву в першу чергу через дефіцит снарядів, мін. Програєм, бо через дефіцит важкої зброї, закриваємо напрям людьми. Програєм, бо не готувались і так само як минулого року, чекали швидкого закінчення вйни і ніхто не думав, що росіяни активізують свої атаки… І як пише Бутусов, що ми навіть не можемо компенсувати цей дефіцит снарядів та мін - FPV-дронами. По його словам, одна з бригад за два місяці отримала лише 700 FPV-дронів.

Взагалі, це якийсь сюр! З однієї сторони усіх усюд лунають слова, що ми виробляємо до 50 тис FPV на міс, але чомусь цих дронів немає на одному з самих найгарячіших напрямків. Тим більше, що коли ворог атакує, то він стає більш вразливішим. Навіть ту саму артилерію він має виводити ближче до лінії зіткнення, що робить її вразливішою.

Однак, як би там не було, але ми повертаємось до старої проблеми. Ще весною коли призначили нового Міністра, то нам розказували як зросло виробництво снарядів. Памятаю: що червень зробили більше ніж за весь 2022. І потім постійно розказували, як воно росте.

А зараз, коли допомога союзників зменшилась, то виявляється, що цих снарядів в нас нема. Знову ж таки, може в нас якихось 10 тис снарядів роблять на міс, але враховуючи що при контрнаступі ми використовували стільки в день, то це мізер!!!

І весь оцей пздц буде тривати доти, поки чиновники займають піаром, а не збільшенням виробництва. Бо якщо міністр вранці всім роздав завдання, а потім поїхав тусити по конференціям, то це значить що він про@бав час, який можна використати на збільшення виробництва. Бо якщо міністр збільшив виробництво в 10 чи 100 разів і вважає себе красавчиком, то тільки тому що ніхто перед ним не ставить жорстких завдань та цілей. Бо всі ці власні рекорди ніх&я не варті, особливо якщо ти безнадійно відстаєш від свого ворога.