XII Міжнародний фестиваль бального танцю пройшов у Харкові

XII Міжнародний фестиваль бального танцю пройшов у Харкові

Урочисте нагородження переможців XII Міжнародного фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови» відбулося 27 вересня у Палаці спорту, передає city.kharkov.ua.

У церемонії нагородження взяв участь перший заступник міського голови Ігор Терехов.

Він зазначив, що з року в рік цей танцювальний конкурс стає все яскравішим і цікавішим. Щороку учасники доводять, що вони кращі, і отримують за це високі нагороди. Ігор Терехов підкреслив, що для тих, хто не став переможцем цього року, це буде стимулом для ще більш наполегливих тренувань.

Зазначимо, що фестиваль проводиться під патронатом Харківського міського голови та за підтримки та участі міських та всеукраїнських організацій спортивного бального танцю. Цього року в конкурсі взяли участь близько 600 пар із Києва, Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Полтави, Дніпродзержинська, Черкас, Сум, а також пара з Ізраїлю.

Довідка. Перший міжнародний фестиваль-конкурс спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови» відбувся в 2004 році на честь 350-річчя Харкова. З 2004 по 2012 рік змагання в Палаці спорту зібрали понад 20 тис. спортсменів різних вікових категорій, призерів та чемпіонів України, переможців першостей Європи та світу.