"Я маю ще ба-а-агато таких питань..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Я маю ще ба-а-агато таких питань..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У зв'язку з тим, що Сергій Притула на рік придбав доступ до знімків супутника компанії ICEYE за гроші зібрані пересічними громадянами, мене роздирає допитливість.

А що там сталося із супутником "СІЧ-2-30", який запустили за допомогою компанії Ілона Маска і який шанувальники ЗЕ охрестили істиним символом влади Володимира Зеленського? Він там як? Бодай щось надає? Якась реальна користь з нього існує?

Бо погодьтеся, дивно воно якось. Президент за гроші з моїх податків запускає супутник, а потім аби отримати доступ до матеріалів супутника західного, скидаються пересічні громадяни.

Визнаю, я людина зіпсована тривалою роботою в бізнесі. Я розумію так, що влада не має власних коштів, вона має кошти платників податків. Мої тобто. Тож треба або мати з запущених супутників якусь користь, або купувати матеріали зразу там де вони точно будуть, замість запускати в космос металобрухт.

Де я не правий?

А до речі, що там з "українською вакциною від КОВІД за мільйон Зеленського"? А де обіцяний зеленою владою "український вертольот Ірокез"? Я маю ще ба-а-агато таких питань.