"...я не любитель пісень Іво Бобула" - Євген Якунов

"...я не любитель пісень Іво Бобула" - Євген Якунов

...і я розумію жінок, які борються проти сексизму.

 Але прослухавши оте скандальне інтерв'ю з самого початку й до кінця, зрозумів, що я на боці співака.

Більш за те я (який жах!) розумію навіть Ірину Фаріон яка вступилася за Бобула.

Якщо до цього інтерв'ю його ім'я було для мене лише мемом, яким гумористи багатьох поколінь намагалися розсмішити коміків, то після цього інтерв'ю я його реально заповажав.

Простий хлопець з багатодітної сім'ї в провінції, він з тих хто зробив себе сам. З колоритною й непересічною зовнішністю й завидною працездатністю.

Не знаю, як оцінюють його доробок фахівці, але думаю, Іво, мабуть щаслива людина. Прожив довге творче життя. І в 69 років має, як виявилося, неабияку популярність. Причому серед молоді. Це треба вміти!

Що ж до його "сексизму", за який його вже обізвали й "кугутом", і ще гірше, то в моїй далекій юності фраза, що "хороші дівчата сидять вдома" вважалася цілком пристойною. І очікувати, що немолодий уже співак зміниться відповідно до мінливих гендерних віянь, було б смішно.

Звичайно, молодь стратегічно завжди права. Я сам у віці тої обуреної блогерки, яка брала інтерв'ю, вважав себе найрозумнішим, а тих кому за 50 " пережитками минулого".

Тепер я сам дід, і мене інколи смішать молоді розумники, які як герой Гріна носяться з витатуйованим на грудях: " Я знаю все".

Утім не спішу сперечатися, бо знаю, молоді чекають- не дочекаються того часу як ми звільнимо цю землю від своєї присутності і їм ніхто не заважатиме будувати свій, "новий" світ.

Тішить лише, що й їх, сьогоднішніх володарів думки, хтось на схилі їх літ обізве "кугутами" як кончених ретроградів і дикунів. І вони дещо зрозуміють.

Така вона діалектика, такий він, закон заперечення заперечень.