"Я не здамся!": Роман Труба

"Я не здамся!": Роман Труба

Багато хто думає, що т.зв. "перезагрузка" ДБР це відновлення справедливості, а звільненням Труби Зеленський "виправив помилку" і тепер все стане добре.

Насправді сподіватися на це наївно.

Судячи з нових записів розмов в кабінеті Труби - він виконав поставлені перед ним завдання і просто пішов, замість стати фігурантом справ про узурпацію влади, використання правоохоронного органу в інтересах третіх осіб, та корупцію за участю вищого керівництва країни.

Труба і його підлеглий Резніченко допомагають поставити "смотрящего" на "Центренерго" від Коломойського.
Обговорюють це прямо - "там есть интересы Коломойского Игоря Валерьевича... поставить нового смотрящего".

Співробітники ДБР організовують обшуки помешкання Гонтаревої як "тактико-психологічне", посилаючись на вказівки керівника ОП Богдана, конспиративно називаючи його Б.А.Й. або А.Б.

За тим же сценарієм раніше проходила організація справ проти Порошенка, на пряме замовлення Портнова та Богдана.

Вони підтасовують конкурси для слідчих, вирішують комерційні питання, втручаються у справу з державної зради - послухайте на телеграм-каналі @trubuprorvalo на що перетворилась правоохоронна система України.

Під солодку виставу для населення про "борьбу антікорупционєров за счастьє народноє" відбувається передача державних структур під тотальний контроль олігархів на чолі з досточтімим Коломойським - хіба звільнення використаного Труби це висока плата за такий парадіз?

Промовисте мовчання з цього приводу ОГПУ, СБУ, НАБУ і кого там ще - хто ж стане рипатись, якщо Коломойський проводить відпустку разом з президентом, а його юрист має необмежені повноваження в кріслі голови адміністрації того ж президента.

Така мафіозна конструкція нежиттєздатна, вона неодмінно розвалиться; падіння економіки та діри в бюджеті це перші ластівки цього процесу.

Питання хто опиниться під уламками - її архітектори, чи сам нарід, який все це освятив.

Валерій Прозапас