"Я знову вибачаюся, що змушений писати якісь такі дуже примітивні речі, але..." ч.2 - Mason Lemberg

"Я знову вибачаюся, що змушений писати якісь такі дуже примітивні речі, але..." ч.2 - Mason Lemberg

Серед політичних соратників Володимира Зеленського неможливо знайти нормальну людину.

Ну при тому що всі навколо нього пдраси (і це всі визнають), він один Дартаньян))) І нікого такий розрив мозку не хвилює). Але зараз не про це я.

Попри абсолютну йуобіщність товаришів типу єрмака, подоляка, гетьманцева, арахамії, лещенка та інших, ніхто не скаже що ці особи неадекватні. Так, вони цілком адекватні йуобки і все що вони роблять - вони роблять усвідомлено.

Товариш арестович - це відмінна від них історія. Це ойбнута, психічно хвора істота, в якої реальність переплелася з його фантазіями і він не відрізняє де є що. Його психічна недуга значно посилилась на фоні популярності і до цього всього додалась впевненість що він вміє генерувати сенси (згадайте висер про монархію), тільки він володіє сакральними таємними знаннями, що він впливає на цей всесвіт на рівні десептиконів ітд. Причому в чувака реально психічна хвороба, бо приміром, його "глибокі сенси" про монархію імені Зеленському живуть в одному світі з його мріями стати президентом самому. Зрештою, чого президентом, а не Владичєцей Морской?

І цей вчорашній висер про те що це ми себе влупили, який ні на чому абсолютно не базований, є результатом його психічної недуги, зумовленої і згенерованої в результаті впевненості що він володіє нікому не відомими таємними знаннями.

І другою причиною цього висеру є те, що ніхто ЗА ВЕСЬ ЦЕЙ ЧАС йому слова не сказав на тему: "Що ти пиздиш, чувак і НАВІЩО?". Тобто, я маю на увазі, ніхто з тих, хто міг і мав би на нього вплинути.

Тепер, з цим усім повернемося до початку:

Є комічний, комедійний персонаж рівня лізи богуцької з психічною недугою, штучно розкручений кількома довбойобами з протилежного табору, який пише комічні пости в фейсбуку і яким закривають телеефіри (де він теж не має популярності) і в результаті і цієї йобаної жизні, в якій "генія" ніхто не визнає, персонаж навіть хлопає дверима банкової.

Але в момент вторгення його знову витягують, віддаючи йому офіційну сторінку президента в статусі "ніхто". Мільярдні запити з усього світу на інформацію з першоджерела, цитування в усіх світових ЗМІ з мільярдними переглядами, швидко зривають башню танка і пацієнт стає некерованим, переходячи від примітивних казок про 16 чорнобаївок на рівень галактичних фантазій.

Повторю і наголошу (!): все це почалось і відбувалось на офіційній сторінці президента в піки найбільшого попиту на інформацію з України.

Повторю і наголошу (!): за весь цей час, коли психічна деградація пацієнта стала очевидною навіть дивлячись на його підтримку серед інфантильного населення України, за весь цей час йому слова ніхто не сказав, з тих хто б мав його контролювати.

Повторю і наголошу (!): все це робилося в офіційному статусі "ніхто" (тобто, жодної юридичної відповідальності) з брехливим статусом, що дозволяв людям непосвяченим в хитросплетіння всеохоплюючого пізжєжа банкової (тобто, всім закордонним ЗМІ, політикам і їх суспільствам) сприймати даного психічно хворого персонажа з прогресуючою хворобою як офіційну особу і близького соратника президента

Виходячи з вищеописаного, не було жодних сумнівів що все це рано чи пізно (рано, бо хвороба прогресувала швидко) виллється в щось подібне. І я думаю, що зараз ми ще нормально відмазались, бо десептикони з паралельної реальності разом з якими він керує всесвітом, могли нашептати йому куди гірші речі.

І в кінцевому ми прийшли до ситуації, коли цей чувак в брехливому статусі для всього світу "офіційна особа України, близький соратник президента" відмазує очевидний злочин ворога вартий довічного юридичного переслідування і вказує на винуватців серед українських військових.

І це не може не впливати на ситуацію з постачанням зброї. Бо в один момент ми з жертви (і це дійсно так, це це дійсно правда) після слів фейкової "офіційної особи" стали криворукими довбойобами, які не вміють користуватися зброєю і вбивають своїх громадян в житлових будинках. Як нам мають в такому випадку давати зброю?

То ж після цього всього маю п'ять ремарок:

1) ті хто пишуть про звільнення арестовича, ви впевнені що це все (особливо з врахуванням попереднього абзацу) має закінчитись звільненням? Особливо це стосується тих, хто ще вчора обіцяв помститися всім винуватцям

2) ті хто пишуть "звільнення" з вами все гаразд? Звідки його мають звільнити, якщо він ніхто?

3) ті хто тегає заленського ви навіщо це робите? Хто винуватий в появі і прогресуванні хвороби цього персонажа?

Зеленського не тегати треба. Зеленський має вийти і розказати всьому суспільству і всьому світу, вибачитись перед усіма за брехню і нереагування на психічно хворого, якому він віддав в руки (чи то рот) офіційну сторінку державної інституції без будь-якої відповідальності і ця особа з відхиленнями вводила в облуду мільярди людей.

Від Зеленського в цьому контексті потрібні дії на погашення торт що було натворено, а не просто "звільнити" цю особу з посади яка існує тільки в паралельній реальності.

4) ті, хто там щось вимагає від Зеленського з приводу арестовича і продовжує підтримувати Зеленського - ви кнчєні.

5) не так давно, якісь люди раптом якось визначили що порохоботи травлять Пташку (при відсутності будь-яких фактів, що свідчили про участь Поошенка чи його соратників, навіть навпаки). В кінці приліз єрмак і почав розказувати про нову політику, нове суспільство, нові принципи і недопустимість присутності в політиці "таких людей".

Зараз пану єрмаку, керівнику Зеленського, ой вибачте, арестовича, нічого не муляє? Ні відмазування військових злочинців, ні приниження книворуких українських військових? Ні можливий і ймовірний вплив цієї ситуації на постачання зброї?