Як це було: Військовий парад на День Незалежності України

Як це було: Військовий парад на День Незалежності України

Військовий парад на День Незалежності України 2014 рік:

-Хрещатиком пройшли півсотні одиниць техніки та 1,5 тисячі військових. Серед них було 120 учасників бойових дій на сході України — це був перший рік російської збройної агресії. Також військове командування України показало модифіковані та побудовані в Україні системи залпового вогню "Град" та "Смерч", бронеавтомобілі "Кугуар", зенітно-повітряний комплекс "Оса", ракетні комплекси "Точка-У" та "С-300". Керував парадом генерал-лейтенант Анатолій Пушняков, який на той час обіймав посаду командувача Сухопутних військ.

Жодної додаткової копійки з бюджету на парад не використали, оскільки підготовка до нього відбулася у рамках загальних профінансованих програм бойової підготовки ЗСУ, а техніка прямо з Хрещатика відправлялася одразу на захист, на Донбас.

——————

Військовий парад на День Незалежності України 2021:

Військовий парад був найбільш помпезним. Під час параду по Хрещатику було задіяно більше ніж 400 одиниць військової техніки, а в небі здійснювали польоти 75 літальних апаратів.

Під час параду були представлені різноманітні військові технічні засоби. Хрещатиком Пройшли БТР різних видів, включаючи бронеавтомобілі "Козак-2М1" та "Козак-2", а також танки "Оплот" та "Булат".

Крім того, на параді були бронеавтомобілі, гаубиці, ЗРК "Бук-М1", ЗРК 9К330 "Тор", та ЗРК С-300ПС. Також в урочистостях прийняли участь комплекси контрбатарейної боротьби, медична техніка, командно-штабні машини зв'язку, радіорелейна станція, транспортний тягач, автоцистерна та навіть банно-пральний комплекс.

У складі української авіації брали участь гелікоптери Мі-8, Мі-14, Мі-24, Н-145 та EC-225LP, а також літаки Ан-26, Ан-32П, Ан-72, Іл-76, Су-27, Су-25, Су-24М, Ан-70, Міг-29, а також "Мрія"!

Крім того, у Маріїнському парку в Києві на День Незалежності 2021 відбувся концерт всесвітньо відомого італійського співака Андреа Бочеллі.

За висновками Міністерства фінансів, підготовка та проведення всіх запланованих заходів, визначених Кабінетом Міністрів до святкування Дня Незалежності 2021, передбачала кошторисну вартість у розмірі 5,4 мільярди гривень..ця сума включала фінансування широкомасштабних інфраструктурних проектів, таких як модернізація шести регіональних аеропортів(?), розбудову дороги "Київ — Львів — Скнилів", а також завершення будівництва(початого при п’ятому президенті і присвоєного шостим) нового лікувально-діагностичного комплексу в дитячій клінічній лікарні "Охматдит". Саме на святкові урочистості офіційно витратили приблизно 100 мільйонів гривень, коли з усіх прасок кричали про вторгнення.

——————

Висновок: 2014 рік - поганий п’ятий президент, з пустою казною після Януковича, дбав про безпеку країни..

 2021 рік - хороший, красівий, молодий президент(дайте йому ще сто днів, бо він учіца) хизується армією створеною попередником, присвоює до своїх заслуг побудову «Охматдиту», піариться пізніш пройо&аною «Мрією» і гуляє на повну, витрачаючи гроші, які могли б послужити хоча б підготовкою бомбосховищ…

Глупий народ..як можна себе так не поважати і не вміти відрізняти правду від фальші…