"ЯК ПОЧАТИ ОТРИМУВАТИ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ?" - Александр Гончаров

"ЯК ПОЧАТИ ОТРИМУВАТИ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ?" - Александр Гончаров

За час війни всі зрозуміли, що ніщо не вічне. Тому все більше наших підприємців почали шукати додаткові джерела прибутку поза основним бізнесом. Адже якщо, крім основного бізнесу, немає інших джерел доходу – це дуже ризикований шлях у наших реаліях. Навіть якщо сьогодні твій бізнес приносить достатній дохід, це не привід розслаблятися. Тим більше, коли окрім цього бізнесу, у тебе немає інших джерел грошей.

То що ж робити? Як почати отримувати більше грошей? Ще більше працювати? Ні, багато заробляти – не значить більше працювати. Є інший шлях, який може давати стабільний пасивний дохід. Але для цього українській владі потрібно розвивати національний фондовий ринок.

Якщо український фондовий ринок ще і цілеспрямовано буде підтримуватиметься НБУ та нашими західними партнерами з інвесторами, то ми ризикуємо стати в перспективі багатими людьми. До речі, станом на 1 квітня 2023 року в 65 банках зберігалося 944,6 млрд грн коштів фізичних осіб (з яких кошти до запитання — 583,5 млрд грн). Найбільше вкладів у державному ПриватБанку — 336,8 млрд гривень.

Тому обов'язково треба вивчати спрямування інвестицій в український фондовий ринок. Тут потенціал заробітку – величезний, оскільки ринок нагороджує розумних і терплячих.