"Як працюють санкції і чому різні диктатори їх так бояться" - Тарас Чорновіл

"Як працюють санкції і чому різні диктатори їх так бояться" - Тарас Чорновіл

Хочете знати, як працюють санкції і чому різні диктатори їх так бояться? А ще чому це маленьке зелене чмо, яке вічно хвоста розпушувало й путіну в очі заглядало, після першого натяку із США тупо й невміло, але побігло, метляючи хвостиком, ублажати Байдена? Дуже тупо, але й дуже запопадливо. Бо американські санкції б'ють по найболючішому місці - по гаманці та маєтностях.
Ось приємна новина із США (Байден також любить швидкість!):
США заарештували рахунки у російського мільярдера на $ 1,5 млрд. Понад 1,5 млрд доларів виявилися заблокованими на зарубіжних рахунках російського бізнесмена і засновника групи компаній «Ренова» Віктора Вексельберга після введення американський санкцій. Він уже плачеться, що не може зняти навіть якісь "копійчані" пару мільйончиків на доброчинність. А Вексельберг - це ж один із гаманців Путіна, в якому кремлівський карлик зберігає свої накрадені багатства. І в США такі заначки вміють розшифровувати. Усе сталося відразу після розмови Байдена з Путіним. Цікаво, наше чмо все ще хоче пагаваріть з другом Джо?
А тепер про нашого зеленого недомірка. Він же відомий спец із офшорних рахунків ще з допрезидентських часів. На відміну від інших президентів України, нічим матеріальним у своїй країні не обростає, навіть спішить уже зараз збутися майна - розуміє пройда, що втікати колись доведеться дуже поспіхом. Цілу добу на вивезення любих серцю дрібничок, як Януковичу, йому вже не дадуть. Усе це розкидано в різних країнах та під різними прізвищами. Ніхто проти чинного президента санкцій не вводить, доки тебе визнають. От Лукашенка й Мадуро не визнають, то проти них і є санкції, а проти інших нема. Але ж рахунки й майно не на своєму імені... Як і в путлєра. І зараз ця зелена пліснява в глибокій прострації. Легко драпати, коли ти вкрав і прилаштував пару мільярдів доларів. А коли ти не маєш певності, що ними зможеш скористатися? От і сходить з розуму ця істотка...