"Як приємно спостерігати останнім часом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Як приємно спостерігати останнім часом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Українські солдати пишуть ролик про те, що армія Росії воює в сталевих касках часів Другої світової війни. А в нас - кевлар.

Росіяни плачуться в постах, що українська піхота проти російської це космодесант проти стада бомжів. Броніки, наколінники, налокотники...

З окупованих територій шлють фото де загарбники взуті у наші берці-талани. Зняті з наших солдат. А не в їхні "тисячакроків".

ЗСУ щойно взяли в полон російського полковника - начальника групи ІПСО. А він у трусах і шкарпетках ЗСУ. Не подобаються йомц труси made in Russia.

І ніхто вже не пригадує, що лише у 2014 р. ЗСУ виглядали як Радянська армія часів виведення з Афганістану. Що нинішні ЗСУ це армія весни 2019 р., яка незаважаючи на... стоп, Порошенко закликав до єднання. Збереглася армія, коротше.


А я от пам'ятаю. Я пам'ятаю смердючу блювоту яку пускали про Талани на мембрані (які я тягаю з 2016 р. досі, мені щойно видали нові). Я пам'ятаю як в МО збиралися водночас швейники, чиновники МО і військові блогери, аби порозумітися як шити форму - нинішній укропіксель.А шоломи і броніки... стоп, Порошенко заклика до єднання.

Одним словом, подякувати треба Петру Порошенко і його команді. За те що зробили з ЗСУ зразка 2013 р. ЗСУ зразка 2019 р. За те, що забезпечували армію на совість - за що й були оббрехані та зневажені. Бо могли б зробити по образу і подобі армії РФ і назвати це реформою. Приклади? Та... стоп, Порошенко закликав до єднання.