ЯК ПРИДУМАЛИ "СВИНАРЧУКІВ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЯК ПРИДУМАЛИ "СВИНАРЧУКІВ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Скандально відомий "позаштатний агент НАБУ" Євген Шевченко розповів в інтерв'ю Яніні Соколовій, що скандал навколо "свинарчуків" - батька і сина Гладковських, по суті був інспірований міністром Аваковим. Ніби ще у 2016 р. військовий прокурор Матіос заблокував ведення справи, заарештувавши особу, через яку Шевченко підбирався до Гладковського. Проте напередодні виборів Матіос передав докази по справі до МВС, а радник Авакова Антон Геращенко передав їх Денису Бігусу. Мета очевидна - повалити Порошенка.
Все решту розкачали різноманітні Найєми, Лещенки, Бутусови і Нацкорпуси зі свинками.
Шевченко також дав зрозуміти, що за всією історією стоїть Коломойський. Таке - цілком можливо, у Коломойского з Аваковим є справа яка пов'язала їх навіки - Іловайськ. Характерно, що справу по Іловайську (де активну участь взяла МВС - аж до пристуності заступника Авакова біля Іловайська) розслідувала як раз військова прокуратура. Зі слів Шевченка виходить, що у Матіоса і Авакова були чудові стосунки.
Якщо так, то от вам і відповідь на пиатння "чому за Іловайськ нікого не посадили". Та тому що суд вивів би прямо на керівників МВС.
І ще. За два роки зеленої влади проти Гладковського не знайшли НІ ФІГА. От взагалі. Переслідують його по справі продажу МО спеціалізованих вантажівок - нині замість них МО купує цивільну версію МАЗів за ціною навіть вищою ніж було у Гладковського. Гладковський виграє один суд за іншим. При тому що знайти бодай щось - прямо вимагало керівництво ОПУ.
Висновок очевидний, вся ця справа - пустишка. І провокація.