"ЯК ПУТІНУ НОСА УТЕРЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЯК ПУТІНУ НОСА УТЕРЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Дуже цікаву інформацію повідомили CNN. За інформацією видання вчорашній виступ Пуйла мав супроводжуватися звітом про успішні випробування ракети-носія "Сармат". Так-так, того самого. "Із Расіі-матушкі, вдаль лєтят "Сарматушкі" на Саєдіньонниє Штатушкі".

Станься виступ Путіна на тлі успішного випробування міжконтенинтального ракетного комплексу, погодьтеся, вчорашнє скавуління Пуйла виглядало б пртнципово інакше. Очевидно, що такі випробування "Сармата" готували неймовірно ретельно.

Але. За інформацією CNN випробування "Сармата" провалилися. Судячи з того, що ЗМІ не повідомляють про аварію в Росії міжконтенинтальної стратегічної ракети-носія, "Сармат" тупо не злетів. Хоча зрозуміло, коли ідеться про виступ аж цілого Путіна, "Сармату навіть не обов'язково було влучати - РосТВ намалювало б йому будь-який результат.

"Сармат" просто не злетів. В результаті Путін пафосно заявив про вихід Росії з договору про стратегічні наступальні озброєння, а потім Москва різко дала задню, заявивши, що вона продовжить дотримуватися кількісних обмежень СНО, простіше - ядерної зброї і носіїів.

І все це відбувалося на тлі вояжу президента Байдена до Києва та до Польщі. Тобто в регіон де як раз мали літати "Сармати", про що ну просто не могли не знати в ЦРУ і в МІ-6.

Що відбулося? Я висловлю свою думку. Американці показали всьому світу, що вони зроблять, якщо кремлівський карлик остаточно з'їде з глузду. Вони зроблять так, що російські ракети не вилетять.

Я сильно сумніваюся що ЗМІ рівня CNN стало б жартувати аж з такими матеріями. Тож якщо вони сказали правду, то явно провал випробувань "Сармату" справа рук американців і англійців. І швидше за все мова не про диверсію, а про потужну кібератаку на відповідні системи в російських ракетних військах стратегічного призначення.

У відповідь на російські навчання, американці провели свої навчання - по знешкодженню мавпи з ядерною бомбою. Американські навчання як раз пройшли успішно. Найпотужніший доказ цього - президент США у Східній Європі.

Байден всьому світові показав. Боятися не треба.