"Як розшифрувати слова Байдена?" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Як розшифрувати слова Байдена?" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

В НАТО будемо, але точно не за каденції Зеленського. Бо Захід остаточно впевнився, що ця особа неспроможна і пихата. У НАТО вже є один такий красень — звати Вітя Орбан.

Умовний «нейтралітет» буде на час живого Путіна. Але тільки ми тут визначаємо хто ми і де. Коли полоумна мажорка, якій батьки купили депутатський мандат, а мали б купити цяцьку із магазину «Насолода» на піку війни поливає Голокомандувача ЗСУ — це не про НАТО. Це про відверте шкідництво. Це набагато гірше за те, що сказав Байден в намаганні сподобатись виборцю.

Однак не було жодної цитати, де нам справді треба бути нейтральним болотом, яке тут існувало тридцять років. Недарма все гучніше від Заходу, та і від Блінкена лунають заклики розвивати власну оборонку.

Бути країною у страшній війні на виживання і не мати порохового чи патронного заводу — це прямо крінж. Мати велику потребу на снаряди для арти і шукати їх по усьому світу — теж щось нездорове.

Будемо в НАТО. Але точно, коли не буде Зеленського. І Байдена. І буде в суспільстві нарешті розуміння, що асфальтоукатування на мільярди — помилка. А робити свою зброю, бажано в колабі із країнами Глобальної Півночі — змусити поважати себе.