"ЯК СКЛЕПАТИ ПРОВОКАЦІЮ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЯК СКЛЕПАТИ ПРОВОКАЦІЮ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Як виваляти у лайні фракцію "Європейська солідарність", якщо доколупатися нема до чого? Слідкуйте за руками.
Є такий депутат Олексій Гончаренко. І от якось до нього звернувся Йосип Райхельгауз, засновник театру «Школа сучасної п’єси» з Москви. Цей митець родом з Одеси, і Гончаренко знав його раніше, ще в часи життя в його рідній Одесі. Тоді митець був (принаймні в розмовах) цілком проукраїнський. Але у 2015 р. цей митець на російському радіо висловив радість, що "Крим-наш" а потім кілька разів їздив до Криму не через нашу територію.
Чи знаві про все це Гончаренко? Не знаю. Я знаю, що я мав кількох дуже гарних знайомих від яких я був у шоці, дізнавшись що вони поперлися в банди ДиРи. А ще в шок і прострацію мене привела хороша знайома,яка у 2015 році (коли я вже побував на фронті) поперлася в Росію на гастролі - хоча я ніколи не подумав би. Війна взагалі принесла багато сюрпризів. Чимало людей в порядності яких я раніше не сумнівався, виявилися брехунами, донощиками, фейковими волонтерами, тощо - і це лише серед тих, кого наше суспільство досі патріотами вважає.
Але як би там не було. Гончаренко НЕ просив пустити їх до України. Він НЕ сприяв їхньому приїзду. Він НЕ організовував гастролі російським митцям. Він направив до СБУ прохання ПЕРЕВІРИТИ, чи дозволений цим особам в'їзд в Україну? СБУ і Держприкордонслужба відповіла, що ні, ці особи - вата. В'їзд їм заборонили. Більше Гончаренко до теми не вертався і ніякої допомоги не надавав. Крапка.

Але тут прокинулися медіа-шльондри з програми "Схеми. Корупція в деталях". Вдумайтеся в глибину глибин. Той факт, що нардеп Гончаренко подав прохання перевірити чи дозволений митцям (за списком) в'їзд до України, в програмі "Схеми. Корупція в деталях" назвали "Нардеп від ЄС допомагав російським артистам-"кримнашистам" з в’їздом до України". Слабо?
Без жартів - у своїй смердючий передачці ці медіа-шльндри не навели ЖОДНОГО доказу, крім власне запиту Гончаренка і смакування біографій осіб що містилися в списку. Це для них - підстава для звинувачення. А чому не неправильний перехід вулиці?
Мені кортить запитати в програми "Схеми. Корупція в деталях", а якщо я позавчора пройшов повз російське посольство - це означає, що мене вже завербувала ФСБ або ГРУ? А якщо я переписуюся періодично зі знайомими, що проживають в Росії - все, я вже російський диверсант? Так ДПСУ до якого апелювали медіа-лярви, з ними не погодяться - ДПСУ мені нагороди вручала, за фронт.
Дожилися. Журналісти-розслідники оперують доказами рівня сталінських трійок. Хоча нагадаю - саме "Схеми. Корупція в деталях" наклепали передачки про страшного Кононенка, жахливого Грановського і "Порошенко має спільний газовий бізнес з Медведчуком". Саме їхні смердючі "розслідування" до місця і не до місця тулили хейтери Петра Порошенка. Саме медіа-шльондри зі "Схеми. Корупція в деталях" доклали сил аби владою став колишній комік. Чого дивуватися?
Головне - медіа-ресурси Коломойського брехню поширять. А різні ЗЕботи, які плачуться що їх у Новий рік дістали підлітки з петардами і водночас просторікують що фронтовики мусять переконувати блогерш що верзуть російську пропаганду рівня Гіркіна - підтявкнуть. Ні, ну а чьо?
Відповідь Гончаренка