"Як я виграв у Гаріка Корогодського 5000 usd" - Павло Бойко

"Як я виграв у Гаріка Корогодського 5000 usd" - Павло Бойко

Суть парі «Чи стане Зеленський за рік більш ефективним, ніж був би Порошенко?». Гарік ставив на Зеленського. Я природно, що ні. Обрані експерти Віталій Портніков та Сергій Фурса віддали перемогу мені.

З моменту виграшу минув рік і сьогодні більшість населення звісно розуміє, що Зеленський веде країну у прірву. Про це яскраво свідчать результати останніх опитувань.

Я дуже негативно відносився до Зеленського ще за 15 років до того, як він пішов в президенти. Бо між нами величезний цивілізаційний розлом .Моя Україна - це Майдан, Січ, свобода, вільність, патріотизм, аналіз і рішучість діяти. Україна Зеленського – це моя хата з краю, держава повинна, Свати, 95 квартал, німа різниці ,совок , інфантильність і нерозуміння навіть елементарних речей.

Він за гроші олігархів знущався над Україною. Руйнував мою країну, намагаючись затягти її до руського миру. У нього українці завжди недолугі телепні. Ющенко – Сеньйор Голодомор. Томос – термос .А з майданівців можна добути електрику, якщо бити їх ебонітовими паличками. Не говорячи вже про те, що він брав участь у фінансових аферах Коломойського, та зовсім не платив податки. Абсолютно некомпетентна людина, яка неспроможна навіть чітко сформулювати свої думки. Про яке розуміння політики чи державного управління може йти мова?

Казкам про те, що він спроможний оточити себе професіоналами та провести реформи, я звісно не вірив. Глупа людина ніколи не зможе вірно оцінити своє оточення та практично завжди приречена на поразку. Тим більш, коли поруч люди Януковича, професійні негідники або випадкові дилетанти. Не говорячи вже про величезну залежність перед Коломойським. Інтереси якого прямо протилежні цілям України.

У 2014 році стався обвал економіки України, почалася війна, розірвалися економічні зв'язки з Росією. В цих умовах Порошенко зміг зберегти країну, стабілізувати лінію фронту, створити коаліцію проти Росії, залучити інвестиції, провести всеосяжні реформи, домогтися прискореного зростання економіки, проводити українізацію, отримати Томос і Безвіз. Продовжувати можна дуже довго. Лише один факт. У 2019 номінальна середня з/п в доларах досягла піку за всю історію незалежності України, а якщо порахувати за паритетом купівельної спроможності (більш правильно враховувати і рівень цін), то і стала максимальною за увесь час.

Попереду був важкий шлях непопулярних реформ і боротьби. Але не такий страшний зовнішній ворог, як те, що свій народ повірив солодким промовам популістів. Нажаль, більшість українців обрали шлях відкоту, корупції та реваншу, самі не розуміючи цього. При Зеленському відразу почала падати промисловість та пішов вниз ВВП країни. Утворилася величезна діра в бюджеті. Заморожені соціальні виплати. Багато державних підприємств стали збитковими. Зруйновані міжнародні відносини, та фактично відбувається капітуляція перед Росією. Безперервні скандали та брехня на кожному кроці. Повністю провалена боротьба з коронавірусом. Непрофесіоналізм та корупція у всьому. Країна котиться в прірву.

Звісно я виграв парі, але це той випадок, коли програла уся Україна разом зі мною. Бо наслідки правління Зеленського ми будемо виправляти ще багато років. Попереду важка боротьба та праця за ту Україну про яку ми мріємо.

Усі гроші, що я виграв у Гаріка, я витратив на благодійність військовим та нужденним. Вважаю, що прямий обов’язок бізнесу допомагати рідній країні. В тому числі пояснюючи людям причинно-наслідкові зв’язки усіх економічних та політичних процесів. Для цього я й пишу пости та знімаю відео.

Павло Бойко