"ЯКИХ ЩЕ ДОВОДІВ ТРЕБА?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЯКИХ ЩЕ ДОВОДІВ ТРЕБА?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Спеціально тим, хто перманентно плачеться в мене в коментах на тему "Ой, у нас нічого не вийде!" та "Ой, ОПЗЖ захоплює владу!", показую детально дані крайнього рейтингу. Уважно дивіться на різницю підтримки "ЄвроСолідарності", ОПЗЖ та "Слуг народу" між 8 грудня і 7 лютим (!!!). Незаважаючи на блокування каналів Медведчука та розігнаної ЗЕботвою істерії штибу "Порошенко не зміг - а Зеленський зробив", рейтинг зріс лише у "ЄвроСолідарності". І тенденція ця тягнеться вже більше півроку.

Так, рейтинг "служок" після блокування каналів так само підріс - але він навіть не зрівнявся з показником 8 грудня. І не повертнеться. Бо платіжки люди на руки отримують, загроза віяльних відключень електрики нікуди не поділася, а шахтарі по всій Україні охренівають від новин, що з/п їм не платять, бо їхнє вугілля ніхто не закуповував - тепер Україна Білорусь і державу-агресора збагачує. У ОПЗЖ рейтинг просяде так само - після того, як відкрилося які феєричні міжсобойчики там панують між Медведчуком і Льовочкіним. А ЄвроСолідарність?

А ЄвроСолідарність пре вперед, як криголам через Арктику. Неспішно - але надійно. Щомісяця - зростання. Невдовзі той день коли Євросолідарність стане лідером рейтингу, і з цим зробити не зможе ніхто і ніщо. Бо вилити більше бруду на Порошенка і його команду, ніж вилили зараз, сам чорт не зможе.

І так. Все це - дані КМІС, який можна запідозрити в будь-ячому, але тільки не в симпатіях до ЄвроСолідарності. Тож, якщо противники дають такі дані, то яких ще доводів вам треба?

Читав якось, що в часи гетьмана Мазепи панікерів топили в річках. Знаєте, все більше розумію мазепиних старшин.