"Якщо хтось виглядає як качка, крякає як качка і ходить як качка, то він і є підсадна качка" - Джон Сміт

"Якщо хтось виглядає як качка, крякає як качка і ходить як качка, то він і є підсадна качка" - Джон Сміт

Доки Безумна підриває довіру до командування ЗСУ, виявляється в рашці поховали брата Подоляка. ...Брат працював в ГРУ.

Ви не знали, що у Подоляка є брат у росії і він працює на ГРУ?

Ну так Подоляк же від всіх це приховав. І робив це десятиліттями.

Медальки на кітєлі усопшего братішки вказують, що він працював на російську воєнну розвідку. Стрічка на труні «Від колективу ЦПС» — Центру підготовки фахівців ГРУ.

Також в лютому 2024 року російське видання Вот так писало, що Володимир Подоляк був прописаний у Москві за адресою військової частини 22177, розташованій на вулиці Народного ополчення, 50. Видання зазначало, що це так звана «Консерваторія» — Військова академія міноборони РФ, де готують військових дипломатів та офіцерів ГРУ.

Подоляк в лютому цього року з награною посмішкою "заперечував" звинувачення, що його брат працює в ФСБ-КГБ:  

- "Нікоково отношенія мой брат к ФСБ-КГБ конєшно нє імєєт, людям надо пєрєпровєрять інформацию".

Ну звісно, до КГБ-ФСБ нє імєєт. Бо імєєт до ГРУ ГШ.

Виявляється, в лютому Подоляк, як мінімум, навіщось збрехав про свого брата.

Абсолютно не віриться, що росія не використала б сімейні зв'язки для вербування топ-чинушки в оточенні Зеленського.

Сам Подоляк ще за проживання в Білорусі працював в інтересах росії в якості "опозиційного журналіста". Вказується ніби він там був "опозиційним журналістом", а насправді був він проросійським пропагандистом, бо строчив статті тиснучи на Лукашенка, що той «гальмує розвиток російсько-білоруського економічного співробітництва». Саме на цій темі журналіст і побив горшки з Лукашенко і був депортований в Україну.

Після депортації (інфільтрації) в Україну напередодні президентських виборів такий цінний проросійський кадр одразу якимось чином потрапляє в "Українську газету", та не абиким, а цілим головним редактором. Цей період 2004-2005 незрозумілий - яким саме чином якийсь білоруський недожурналіст так злетів в Україні? Далі в "Українській газеті" Подоляк робить собі ім'я на статті про отруєння Ющенка: "Таємна вечеря". Саме з подібних пропагандистських вкидів просовуваних тоді російською розвідкою, частина українців увірувала в пласку землю, що "отруєння Ющенка не було", що "він отруївся огірками з молоком", що "отруїли його власні найближчі соратники". Власне, останню версію - про найближчих соратників - і запустив тоді Подоляк. В його вигадці отруїли Ющенка Жванія і Червоненко, а зробили все на замовлення Бориса Березовського - ...ворога Путіна.

Це почерк Росії в усі часи - закидувати медіа-простір різними "версіями", щоб сховати за білим шумом свою участь.

Весь цей час десь в ГРУ тихенько працює старший любімий братік.

Відповідаючи на критику інших журналістів про недотримання журналістських стандартів в своїй статті, Подоляк тоді розповідав, що це він просто дуже прихильно ставиться до нової проєвропейської влади.

Ну, а далі в 2010 Подоляк уже стрибає по пенькам на дачі Януковича в числі найближчих запрошених лизоблюдів. Там він, будучи в реальності радником Льовочкіна, зображував запрошеного "незалежного журналіста". Разом із ним були запрошені такі ж ручні "незалежні журналісти" - нинішній втікач Гужва, майбутній міністр культури Ткаченко, підрядник адміністрації президента по виробництву пропаганди Савік Шустер і інші.

Ну, а в 2019 Подоляк виринає вже в найближчому оточенні нового ліца Зеленського. На посаді радника Єрмака з незрозумілими повноваженнями він веде нашу країну до сьогоднішнього "дєлєнія по-сєрєдінє". Описував він тоді свої обов'язки як "якісне управління новинними та роз’яснювальними комунікаціями". Але "якісне управління" чомусь звелося лише до створення пулу "позітівних блогерів" з сірьож іванових і інших шісток, які на платній основі вихваляли владу, приховуючи від суспільства катастрофу, що насувалася.

І нарешті в березі 2022 року антикризовий менеджер завершує прекрасну роботу нових ліц підготовленою капітуляцією України на переговорах у Стамбулі, де він виринув уже активним членом української делегації.

 - «Не знаю щодо КДБ, ФСБ і так далі, звичайно ж ні. Якщо людині 60 років, мені 51, я маю нести відповідальність за інших людей?» - заявив Михайло Подоляк.

Звісно маєш, товаріш Міша. У Семочко дружина мала лише паспорт громадянки РФ і він за це потім ніс відповідальність. А в тебе брат не просто громадянин, а співробітник російських спецслужб. І ти цей факт від всіх роками приховував.

Все найближче оточення Зеленського це люди за одне рукостискання від російських спецслужб.

Єрмак - син ГРУшніка. Доповідь про його зв'язки з РФ наша розвідка поклала на стіл Зеленському ще в 2019 році.

Татаров - працівник адвокатського бюро зрадника Портнова.

Марія Левченко і її чоловік-громадянин РФ, помічник депутата Госдуми О.Гогілашвілі - керівники українською філією "ЦЕНТРУ ЗДОРОВОЇ МОЛОДІ РОСІЇ" - організації прикриття ФСБ.

Арестович - євразієць, що в останні місяці нарешті зробив камінаут і поніс проросійську пропаганду.

Ну і "журналіст" Подоляк.

Якщо хтось виглядає як качка, крякає як качка і ходить як качка, то він і є підсадна качка.