"Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії" - Юрій Луценко

"Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії" - Юрій Луценко

Подивився журналістське розслідування «Слідство Інфо», яке зафіксувало спільне проживання родин екс заст МВС Гогілашвілі, його дружини - помічника Президента Маші Левченко з керівником ГУР Будановим.

Висновок 1. Навіщо всі ці охоронці, собаки та номери прикриття, якщо журналісти неділями це все фіксують? Чисті понти за наші гроші.

Висновок 2. Якщо країна у стані війни дозволяє постійно перебувати в кабінеті Президента дружині чоловіка з російським паспортом і навколофсбшною діяльністю - це величезна проблема держбезпеки. Якщо при цьому вони вдвох просувають на посаду голови ГУР свого друга і сусіда - це руйнація всіх правил і бар‘єрів.

Висновок 3. Ми побачили систему цінностей 95 кварталу. Саме так ще з часів цепур, малинових піджаків в крутих тачках під охороною биків вони уявляли топ життя. Тепер нарешті дорвалися.

Вертольот МЧС для святкування дня народження? Легко!

Бронеавтомобіль з охороною ГУР для друга і сусіда? Нема проблем!

Возити сина в бронеавтомобілі «Альфи»? Аякже!

Вони так і не зрозуміли, що це в минулому. Ніхто (!) з їх попередників такого собі не дозволяв. Ні Президент Порошенко, ні Прем‘єр Яценюк та Гройсман, ні спікери, ні керівники АПУ, ні генпрокурори не жили на держдачах, тим більше - в будинках «короля обналу». Ніхто з них не використовував працівників СБУ та ГУР, їх номери прикриття та технічні пристрої для власної охорони.

            ************

Мудрий Єжи Лєц казав: «Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії»