"Яскравий приклад людини, у якої все було ..." - Елена Кудренко

"Яскравий приклад людини, у якої все було ..." - Елена Кудренко

Є відчуття, що його зливають. І участю в невигідному для Зеленського інтерв'ю - в тому числі. Хто всім цим керує?
Єрмак.
Зараз дуже цікаво розібратися у стосунках між Єрмаком та Медведчуком, між Єрмаком та Коломойським. А ще точніше - між Росією, яку представляє Єрмак - і Медведчуком, який представляє Росію. Чи це одна команда?
Між Росією-Єрмаком та Коломойським. Чи вони змогли розробити якісь загальні домовленості?
Я не вірю, що Зе навчився розбиратися в тонкощах політичних ігор в Україні. На міжнародній арені - тим більше. За нього його грають - і швидше за все у нього немає друзів в даний момент часу. Вони всі залишилися в минулому, коли Вова був успішним багатим коміком.

Зараз ті деякі особи, яким він довіряє - його підставляють. Кожне таке інтерв'ю, яке показує його у дуже невигідному становищі, поступово працює на його антирепутацію. І формування цієї репутації деяким особам вигідне.
У нього навіть немає дружини, наскільки я можу робити висновки по виразу її обличчя на фото. Вона ненавидить все це, і їх особисте життя зруйноване. Вона ставить ультиматуми, що не хоче в усьому цьому брати участь, що її життя перетворилося на пекло, і тому "захворювання на Ковід" - це якийсь перепочинок від публічності.

Зе - яскравий приклад людини, у якої все було. Жалюгідна ситуація.

Елена Кудренко