Ймовірний штурм українських укріплень на Бахмутці

Ймовірний штурм українських укріплень на Бахмутці

Останні новини АТО говорять про те, що в Слов'яносербському районі Луганської області закінчилися масштабні танкові навчання бойовиків т.зв. «Армії ЛНР». Про це повідомляє співголова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, передає svidok.ua/.
 
Характерною особливістю цих навчань було те, що перед початком їх проведення російськими фахівцями був обраний рельєф місцевості схожий з рельєфом місць розташування блокпостів ЗСУ на Бахмутськой трасі.
 
«Як передають місцеві джерела, основним завданням цих навчань було відпрацювання взаємодії ударних танкових груп під час ймовірного штурму українських укріплень на Бахмутці. Обраний рельєф і масштаб самих навчань, а також присутність під час їх проведення російських фахівців говорять про те, що бойовики не залишають планів проведення т. зв. «локальних» наступів в літній період», - пише Снєгірьов на своїй сторінці в Фейсбук.
 
Одним з імовірних місць наступу бойовиків є бахмутський напрямок. Саме на цьому напрямку останнім часом спостерігається активізація бойовиків і передислокація в цей район важкої техніки і живої сили.