"Юлія Владіміровна і пустота…" - Денис П'ятигорец

"Юлія Владіміровна і пустота…" - Денис П'ятигорец

На фоні небувалого хайпу навколо чисельних соціологічних досліджень, які так активно транслюються в ЗМІ РФ та Дирляндії, а також ЗМІ, що належать Курченку та Медведчуку, хотілося б поділитися деякими спостереженнями.

Отже, перед початком нового політичного сезону можна підвести деякі підсумки того, що відбувалося (а точніше, що говорилося) влітку.

Паєхалі!

Юлія Тимошенко використала давню тезу російської пропаганди про зацікавленість української влади у війні на Донбасі. Потім задвухсотили павєлітеля данецкіх марожених акарачков Захарченка, і цю саму тезу, от прямо дьосна в дьосна повторив на «Параша-1» Кісєльов.

Соупадєніє?

Юлія Тимошенко, людина-гівно Віктор Медведчук та людина-сєпар Євген Балицький повторювали російські тези про демографічний занепад в Україні як результат діяльності влади після 2014 року.

Соупадєніє?

В своїх мемуарах Франсуа Олланд вказував тезу, що кремлівське Х@йло, провалившись на переговорах з Порошенком, буде вичікувати наступних виборів Президента України, щоб до влади прийшла людина, яка орієнтована на Росію. Тоді рухати питання по Криму, Донбасу та зняттю санкцій буде набагато легше.

Слова Олланда підверджує РосПропаганда, яка транслює наступний меседж: «мир на Донбасі буде досягнуто лише в разі зміни влади в Києві після президентських виборів.»

І хто ж може бути цим кандидатом? Тимошенко? Бо вона транслює тези Кремля? Нуууууу… Це ж соупадєніє… Прямого зв’язку немає.

Але перший парламентський день приносить й перші неприємні для Юлії Владіміравни сюрпризи – з парламентської трибуни лунає заклик до силовиків перевірити, чому та навіщо зять Тимошенко 7 разів за цей рік літав до маскви.

Ну, може також соупадєніє? Падумаєш, зять – нєхєр взять.

І тут – опача – інтерв’ю людини-гівна Медведчука виданню The Independent, яке належить російському олігарху Олександру Лєбєдєву. Цьому інтерв’ю Медведчук відверто заявив, що на його думку (а в нього немає власних думок, бо його голова так глибоко застрягла в дупі в Х@йла, що в ній тільки думки Кремля залишились), так от на йог думку - Юлія Тимошенко є "цілеспрямованим" та "добре підготовленим" кандидатом у президенти України. Шкода тільки, що він не додав – ким саме «підготовленим».

А тепер повернімося до соціології. Схоже в української вати з’явився новий трушних лідер.

P.S. А ще, ну... щоб чисто поржать, давайте згадаємо, хто ще з обіжєних Порошенком, топив за ЮВТ та заявляв про її підтримку на виборах? Правильно, Коломойський.
А на якому каналі в ритмі румби та ча-ча-ча буде трясти дорогим селіконом та занедбаним целюлітом дружина Віктора Медведчука? Правильно, на 1+1. Але це точно соупадєніє. Вона просто харашо танцює і народ за нєйо просіл.

Денис П'ятигорец