"ЮЛЯ ЗНАЙШЛА СВІТОВУ ЗМОВУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЮЛЯ ЗНАЙШЛА СВІТОВУ ЗМОВУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Я то думав, що Юлія-світ Володимирівна про транснаціональні фінансові олігократії, які керують Україною зовні за допомогою президента Порошенка, не подумавши ляпнула. А виявляється у неї все серйозно. Мало того що олігократії нами зовні керують – нас ще й світова спільнота у війну втягнула.

Цитую щойно проспіване Юлією Тимошенко на програмі «Свобода слова» на каналі ICTV: «Я бачила як до нас спускалися, в тому числі зі світової спільноти, плани – як нам знищувати нашу зброю, як нам ліквідовувати всі свої військові можливості… І коли країну довели до стану нуля, в системі обороноздатності, після того проти нас почали війну».

Слабо? Так от хто проти нас війну почав! Світова спільнота! Весь світ змовився проти України – спершу роззброїв її, а потім у війну втягнув. Треба так розуміти, що світова спільнота і Путін – союзники. Проти України… Всі проти нас…

Мене от тільки одне непокоїть. Якщо все так як каже пані Тимошенко, то виходить, що вона сама розписалася в тому, що тривалий час вона сама з цією світовою спільнотою співпрацювала і виконувала її накази. Не вірите?

По-перше. Я думаю ніхто не візьметься недооцінювати внесок в розвал боєздатності ЗСУ зроблений останнім міністром оборони часів Януковича Павлом Лебедєвим – нині громадянином Росії і мешканцем окупованого Севастополя. Але. Мало хто пам’ятає, що в політику гаспадін Лебедєв прийшов як депутат від Блоку Юлії Тимошенко. Як він потрапив до БЮТ? Це пояснив колишній член політради ВО«Батьківщина» Михайло Бродський – Лебедєв пройшов по квоті Богдана Губського, колишнього бізнес-партрнера Віктора Медведчука і затятого кучміста. А навіщо Юлія Володимирівна брала в свою політ силу Губського? Хороше питання. А Фельдмана навіщо – представника кандидата в президенти Віктора Януковича у 2004 р.? А Лозинського навіщо – нагородженого Януковичем грамотою за 2004 р.? А… Та замучуюся я перелічувати всіх, кого Юль-Володимирівна тоді в свою партію набрала, замість Левка Лук’яненка, Степана Хмари та Дмитра Чобота які як раз тоді з БЮТу вийшли.

По друге. 16 літаків ІЛ-76, 63 винищувачі МІГ-29, 70 бомбардувальників Су-24, 58 вертольотів Мі-24, 701 танк Т-72, 160 танків Т-80, 272 БТР-70, 11900 снайперських гвинтівок СВТ… Знаєте що це таке? Це неповний перелік зброї, відчуженої урядом України 6 серпня 2008 р. – за два дні до російсько-грузинської війни. Не втечеш – на документі підпис прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Мене особливо діставили 9000 біноклів, 303 вантажівки ГАЗ-66 і 107 автівок УАЗ… Ау, волонтери! На що ви там досі гроші збираєте? На оптику? На автотранспорт?

То що ж виходить, люди добрі? Виходить Світова спільнота спускала плани, як нам ліквідовувати військові можливості, а виконувала ті плани прем’єр Юлія Тимошенко? І навіть коли Юлія Володимирівна змінила кабінет в кабміні і зал Верховної Ради на апартаменти в Качанівській колонії – світова спільнота і тоді продовжила свою чорну справу? Люди потрібні для ліквідації військових можливостей у владу вже були проведені – тою самою Юлією Тимошенко?

Я не до кінця зрозумів, виступ на програмі «Свобода слова» на каналі ICTV, це був піар, чи явка з повинною до ГПУ і СБУ?

Мораль. З пошуками світових змов – обережніше якось треба.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко