"Із цікавістю дізнався, що Святослав Вакарчук..." - Евгений Якунов

"Із цікавістю дізнався, що Святослав Вакарчук..." - Евгений Якунов

...здобуває навички управління державою в Стенфорді, в школі нових політичних лідерів, під орудою самого Френсіса Фукуями, разом з тьома іншими українцями .

Окрім Фукуями там викладають інші відомі особистості - професор Стівен Стедмен, колишній радник Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, професор Брюс Кейн, що намагається реформувати політичну систему США, професор Ерік Дженсен, що був керівником проектів щодо управління Світового банку.

Злі язики пліткують, що Держдеп готує Вакарчука новим президентом України, і мовляв, це смішно - бо не може співак бути президентом за визначенням.

А чому продавець какао-бобів, володарка відеосалону і колгоспний скотар можуть претендувати на президентську посаду, а співак ні?

Жоден президент не починав трудову діяльність президентом. До того ж у фронтмена "Океану Ельзи" дві престижні вищі освіти - теоретична фізика і міжнародна-економіка.

А тепер буде ще й Стенфорд. Хтось з його майбутніх конкурентів може похвалитися тим, що його "натаскував" Фукуяма?

Ви скажете: а досвід практичної роботи? Знаєте, чим такий досвід як у наших політико-бізнесменів, то краще, як його нема.

Не бачу жодних причин того, щоб Вакарчук не спробував себе в президентських виборах. Чи буде він найгіршим з претендентів? Не думаю. Як мінімум він співає для народу, а не розказує йому казки...

І чого ви всі так переполошилися?

Евгений Якунов