З чим носити тренд літа 2015 року - сукню-сорочку

 З чим носити тренд літа 2015 року - сукню-сорочку

Одним з must have літнього сезону 2015 стала сукня-сорочка. Вона неодноразово було представлено на Тижнях моди як за кордоном, так і в колекціях українських дизайнерів.

І якщо раніше вона розглядалася як окремий елемент гардеробу, то тепер сукню-сорочку можна носити з брюками або джинсами. Про те, як носити стильні і модні сукні-сорочки в цьому сезоні, читайте нижче.

Придивіться до просторих oversize суконь-сорочок, схожих на нічні сорочки або надіті на голе тіло чоловічі сорочки. Носіть їх у прохолодну погоду з кедами, кросівками або сліпонами, а в спеку – з біркенштоками, еспадрільями, гладиаторськими сандалями і модними босоніжками.

Стильно виглядають сукні-сорочки з розрізами з боків, причому така сукня може бути як міні, так і максі або міді-довжини. Як і раніше актуальні моделі з асиметричною довжиною: спереду короткі, а ззаду – подовжені. Кольори вибирайте спокійні: ніжно-блакитний, білий, світло-сірий, хакі, пісочно-бежевий, чорний, синій, лимонно-жовтий.

Вітаються також сукні-сорочки в стилі сафарі (привіт з трендових 70-х) і джинсові сукні-сорочки. Вони ідеально поєднується з іншим трендом літнього сезону – сандалями гладіаторами або сандалями з високою шнурівкою.

У комплекті з брюками сукня-сорочка перетворюється на видовжену туніку, однак для такого способу вам знадобиться вільна і неприталена сукня-сорочка з розрізами з боків. Її можна носити навстіж або наполовину розстебнутою, надівши кроп-топ або майку.

Джерело: gazeta.ua