З НОВИМ ЗЕ-КАНАЛОМ!

З НОВИМ ЗЕ-КАНАЛОМ!

Тут черговий "кінець епохи бідності" підвезли. Депутат "Слуги народу" Олексій Ковальов придбав собі "4-й канал". А оскільки цей канал мені не чужий (бував там, знаєте, на ефірах), то не можу не зрадіти через успішного нового власника.

Ні, я не буду розповідати що канал куплений на гроші відкатів з "Великого будівництва", аби збільшити "медіа-пул" партії служок. Я пропоную розглянути версію що аж цілий телеканал нардеп Ковальов придбав "за свої".

Так, я чудово знаю, що на момент обрання до ВР, Ковальов був всього лише співзасновником середньої руки агрофірми (таких багато) і ні про який медіа-бізнес геть і не мріяв. Відтоді живе він виключно на з/п нардепа, і щось мені підказує, що Фонд Ротшильдів агрофірму Ковальова у керування не візьме. Проте!

Рік тому Ковальова прийняли детективи НАБУ на передачі хабаря тодішньому голові Геокадастру Роману Лещенко. І для Ковальова, і для Лещенко "прийом" завершився легким переляком, злі язики кажуть що Лещенко тоді зміг "порішати" з ЗЕ і його другом Бакановим. Мовляв, заднім числом Лещенка записали в агенти НАБУ що був на завданні. Так чи не так, але і для Лещенка, і для Ковальова справа не завершилася нічим поганим. Лещенко наавіть пішов на підвищення і тепер він діючий міністр аграрної політики. Кому і скільки треба заносити для аж такого хеппі-енду - здогадайтеся самі.

Тобто Ковальов біля Лещенко був рішалою - особою що вирішує питання за відповідний відсоток. Певно - питання були серйозні, і відсотки так само. На 4-й канал вистачило.

Годиться версія? Бо якщо не приймати її - треба повертатися до відкатів з "Великого будівництва" і власника-фунта в інтересах партії "Слуга народу". Канал з аудиторією - надто ласий актив, дешево такі не коштують.

І знаєте що? Ой, не просто так зелені кинулися телеканали купувати. В країні теле-суспільства телеканал це не прибутковий бізнес, це потужний агітмайданчик. Чогось зелені сильно бояться.

Печера Дракона