"З приводу розслідування по джокеру" - Богдан Буткевич

"З приводу розслідування по джокеру" - Богдан Буткевич

Каюся - досить довго думав, що веде цей канал серлещ. Довго не міг повірити, що за цією смердючою помийкою стоїть д*г*н*р*т з явними ознаками кр*т*нізму.

Ну, той що рома кравець

Хоча, з іншого боку - а кого ще зелень могла взяти собі в услужіння?

Але найважливіше - навіть не це.

А те, про що я кажу вже понад рік.

Так ось.

Золотий вік телеграм-помийок в Україні стрімко завершується.

Всій цій паторочі з обслуги Зеленського, які й наплодили всі ці трухи, вєртікалі, джокери та карточні доміки з голубцами на кроватці невдовзі доведеться конкурувати з медіа на загальних підставах.

І дуже швидко виявиться, що вони - пшик. Породжений розумовим потемнінням суспільства часів Зе. Що всі ці телеграми могли існувати тільки в умовах штучного стримування інформації та прямого протегування з ОП.

Як тільки відновлюється чесна конкуренція - виявляється, що вся ця наволоч є безграмотними довбнями. Які не здатні навіть писати без помилок - не кажу вже українською.

Всі ці роми кравці, максими лавріненки та їх господарі даші "вертикаль" зарівни - просто невігласи. Які зробили свій капітал на ненависті Зеленського до журналістів, хайпуванні на страху (куди летять ракети) та моді на російський безкоштовний сир в мишоловці.

Коли всі побачать їхні пики - ні про яку довіру і популярність мова вже не йтиме. Хіба - про те, як вберегтися від сонму ображених ними.

Найсмішніше, що вони в якийсь момент повірили, що це - назавжди. Що вони реально крутіші за професійних журналістів, що вони тепер рулитимуть. Борзіли, переходили всі дозволені і недозволені червоні лінії.

А тепер ця тупа наволоч ніяк не може второпати, що все, час пішов. Не буде більше ніякого анонімного телеграму. А з кожним днем наближення кінця ери Зе та із закінченням війни десятки мільйонів людей першим ділом видалять саме телеграм. Який став символом постійного емоційного абьюзу та новин про війну.

Вам все, тупі телеграмно-зеленські утирки. А ви ще сміялися і матюкалися) Скільки вже я таких бачив за свої 18 років у професії.

Так ось, до чого це я. Журналісти були й будуть. А ви, зарівні і ко, вже йдете в утиль. Разом з єрмачнею. Неодмінно підете - як би вам зараз не здавалося, що ви вже вхопили Бога за бороду.

І гарантую - ніколи сам не забуду, що ви розвели в своїх телеграм-сміттярках. Буду доганяти вас стільки, скільки буде треба.

Й іншим нагадуватиму.