"З ТЕОРІЇ ЗЕЛЕНИХ СИСТЕМ" - Эдуард Літвіненко

"З ТЕОРІЇ ЗЕЛЕНИХ СИСТЕМ" - Эдуард Літвіненко

Тук-тук, хто там?!

Ну що, видихнули про Люсю? Закінчили пісяти кип’ятком-окропом?

Як казав великий Іван Франко – я теж лупаю цю скалу.

Але натрапляю у більшості або на похеристів, або на невиправданих оптимістів, або на зелених ідіотів. Реалістів дуже мало.

Отже, тепер давайте про Люсю з науково-психологічної точки зору.

1. У математиці і соціології вченим знайоме таке поняття як ефект метелика. Якщо пояснити на пальцях: «Незначний вплив на СИСТЕМУ може мати великі і непередбачувані ефекти де-небудь в іншому місці і в інший час». Запам’ятаємо (раджу переглянути фільм «И грянул гром», 2005 року.).

2. Система ж є множиною  взаємопов'язаних елементів, що утворюють єдине ціле, взаємодіють із середовищем та між собою і мають КОНКРЕТНУ МЕТУ. Конкретну мету, зрозуміли?!

Що я хочу цим сказати? Дуже просто.

Ніякого РЕАЛЬНОГО покарання Люсі Арестовні не буде.

Як не було покарання зеленим ОПівцям за с3,14жжену гуманітарку.

Як не було Кірюші-шевроле покарання за с3,14жжене авто.

Як не було покарання Портнову, Татарову, Баканову (нагадаю – це колишній головний ЕсБек.)

Як непокараний ніхто за провал оборонного замовлення (А.Таран – у почесному засланні у курортній Словенії, Р.Хомчака – відправили у перші заступники секретаря РНБО).

Обіцяють після війни почати шукати винного за Чонгар і Маріуполь, Бучу і Ірпінь (згадується чомусь, що військовий фахівець, який так готував оборону Київщини, що на третій день війни ворог шастав по Оболоні і був зупинений в чотирьох (!) кілометрах від командування Сухопутних військ став Героєм України).

Живі і здорові Д.Гетманцев, Ф.Веніславський, Р.Стефанчук, які з високих трибун кричали про те, що гроші для армії – то популізм, і армії нічого не потрібно.

Солодко спить І.Верещук і завгосп ОПи – головні пропихувачі ідеї з розмінування та відведення військ.

З захватом керують державою два найвищих могильщика справи «вагнерівців», без проблем і питань.

І таке інше.

До чого це я? Дуже просто.

Люся Арестович – лише елемент загальної зеленої системи пограбування і руйнування України. ЕЛЕМЕНТ! СИСТЕМИ! А хто є головними коліщатами у її пусковому механізмі – вам відомо.

Ще раз згадаймо – елементи системи 1) щільно ВЗАЄМОДІЮТЬ між собою і 2) мають спільну МЕТУ.

Ви запитаєте – а до чого тут ефект метелика?!

Відповідаю.

Люся Арестович і компанія – елемент ланцюжка, початок якому зеленопоклонці почали клепати на виборчих дільницях у 2019-му.

"Вибір-2019" – зелена руїна – неготовність до війни – напад – тисячі загиблих, вбитих, зґвалтованих, грабування і корупція навіть у військовий час.

Причина і наслідок. Ефект метелика.

Так що там? Який на сьогодні рейтинг у Люсі?

Позивний Don.

Пи.Си! У коментах не забудьте прописати, що я продався путіну за високу посаду а баризі за дві щеколядки і один торт, що нетреба розхитувати і що неначасі…